Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Nordic Camping Edsvik – en västkustpärla för hela familjen

Nordic Camping Edsvik är en omtyckt familjecamping strax utanför Grebbestad i Bohuslän. Området bjuder på oerhört vacker natur och det är inte svårt att förstå varför Bohuskusten är ett av Sveriges mest populära turistmål. Här njuter ni av sol och salta bad vid campingens fantastiskt fina och barnvänliga strand eller på de varma västkustklipporna. Bor gör ni antingen i stuga eller på rymliga campingtomter och på området finns allt som kan tänkas behövas för en riktigt härlig semester!

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Mån – Sön: 09:00 – 20:00

Boka online och spara 50 kr

Stugor

Campingstuga 2 bäddar (kök)
Campingstuga 2 bäddar (pentry)
Campingstuga 3 bäddar
Campingstuga 4 bäddar
Campingstuga 4 bäddar strand
Campingstuga 6 bäddar
Strandstuga 2 bäddar
Strandstuga 4 bäddar
Strandstuga 6 bäddar
Självhushållsstuga 2+2 bäddar

Camping

Nordic Camping Edsvik erbjuder uthyrning av mysiga stugor, fina campingtomter för husvagn, husbil och tält samt säsongsplatser. Vad sägs om en solig tomt vid vattnet, en lummig tomt vid skogsbrynet eller någonstans däremellan – ni väljer det läge som passar er bäst. På flera delar av området finns det möjlighet att koppla på vatten och avlopp, och för er med husbil finns en serviceanläggning med tömningsstation.

Campingen är miljömärkt med en modern servicebyggnad där värme/varmvatten genereras med solfångare och luftvärmepump. Standarden är mycket hög och här finns toaletter, duschar, familjebadrum, skötrum, tvättmaskin och torktumlare. På området erbjuds även bekvämligheter som restaurang med fullständiga rättigheter, gatukök och en välsorterad butik med nybakat bröd varje morgon.

Hundar är hjärtligt välkomna. Här finns en fin hundbadplats, hunddusch och utmärkta promenadstråk i varierande natur.

Vi erbjuder säsongsplatser för husbil och husvagn. Du hittar information om platserna, perioder och priser under Om Camping Edsvik/Säsongsplatser.

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )

Edsvik areamap

Att göra

Förutom härliga dagar med sol och bad erbjuder Camping Edsvik en uppsjö av aktiviteter och underhållning för alla åldrar. I direkt anslutning till badstranden ligger ett lekland och en minigolfbana. Och under högsäsong finns en barnklubb med roliga upptåg nästan varje dag – allt från krabbmetartävlingar och skattjakter till ponnyridning. Motsvarigheten för vuxna är trevliga och uppskattade allsångskvällar, tipspromenader, bouletävlingar och pubkvällar.

Närbelägna Grebbestad erbjuder ytterligare möjligheter till äventyr och utflykter som bland annat skärgårdsturer med båt, sälsafari, havsfiske, dykning och kajakpaddling. Och för er som tycker om vandra i naturen ligger det vackra naturreservatet Tjurpannan och Bohusleden i området.Båtplatser
Fiske
Restaurang
Bosse Bo Kids Club
Kokobellos Cirkusskola för barn
Bad
Bastu
clowner
Dyff & Dyffelina
Herr Spargels Väska
Sjung med känsla!
Minigolf
Lekland
Shopping
Butik
Upplev Magi på Camping Edsvik
Allsång för Barn
Allsång för Barn

Senaste från Facebook!

Häng med vad som händer på Nordic Camping Edsvik! Här kan du och campingkompisarna läsa om senaste nytt, vilka erbjudanden som finns och event som sker hos oss just nu. Vi uppdaterar våran Facebook sida kontinuerligt och inläggen syns här.

2 dagar sedan

Nordic Camping Edsvik

Viktig information - Eldningsförbud

Förbud mot eldning och grillning utomhus

Det varma och soliga vädret fortsätter och risken för gräs- och skogsbrand är fortfarande på extremt hög nivå. Räddningscheferna i Strömstad Tanum och Sotenäs har fattat beslutat om förbud mot eldning utomhus. Det är mycket viktigt att eldningsförbudet respekteras.
Överträdelse är grund för polisanmälan.

Eldningsförbudet gäller från och med den 18-06-01 kl. 08.00 och tillsvidare.

Förbudet avser alla typer av uppgörande av eld samt grillning i skog och mark.
Förbudets omfattning

I trädgård. Det är tillåtet att använda öppen eld i grillar uppställda i trädgårdar och särskilt iordningställda grillplatser. Grillplatsen ska vara i anslutning till bostads- och fritidshus.
Engångsgrillar är inte tillåtet. Räddningstjänsten rekommenderar el eller gasolgrill.

På Camping Får endast el eller gasolgrill användas. Färdigställda grillplatser kan eventuellt användas. En riskbedömning ska göras av campingägare eller dess representant.

I skog och mark På grund av periodens extrema torka är även all grillning i skog och mark förbjudet. Detta gäller även grillning i särskilt iordningställda grillplatser (i skog och mark).

Övrigt. Grillning får ske under förutsättning att:
* grillen placeras säkert på ett obrännbart underlag
* en varm grill får ALDRIG lämnas utan uppsikt
* efter grillning – grillen släcks och placeras brandsäkert
* hänsyn visas gentemot grannar och närboende
* Engångsgrillar är INTE tillåtet!

Risken för skogsbrand är stor till extremt stor i större delen av länet.
SMHI:s prognos är att det inte blir några förändringar i väderläget och att det blir lite eller ingen nederbörd den närmsta veckan.
MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap) bedömer att det behövs 30-40 millimeter regn för att få en påverkan på skogsbrandsläget samt därefter lågtrycksbetonat väder.
... Läs merMindre

2 dagar sedan

Nordic Camping Edsvik

Missa inte Dagens Deal på Nordic Camping Edsvik lördag 21/7, 5 frallor för 20:-, gäller för incheckade gäster som är medlem i vår gästklubb, är du inte medlem, så hjälper vi dig i receptionen. Campers Club, gratis gästklubb som ger dig billigare boende och många förmåner. ... Läs merMindre

Missa inte Dagens Deal på Nordic Camping Edsvik lördag 21/7, 5 frallor för 20:-, gäller för incheckade gäster som är medlem i vår gästklubb, är du inte medlem, så hjälper vi dig i receptionen. Campers Club, gratis gästklubb som ger dig billigare boende och många förmåner.

3 dagar sedan

Nordic Camping Edsvik

Idag är det Coco som bakar bröd ... Läs merMindre

Idag är det Coco som bakar bröd

 

Kommentera på Facebook

Det var en stilig bagare Då blir det säkert ett gott bröd

Smörgåstårta?

Ladda fler inlägg