Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Nordic Camping Edsvik – en västkustpärla för hela familjen

Nordic Camping Edsvik är en omtyckt familjecamping strax utanför Grebbestad i Bohuslän. Området bjuder på oerhört vacker natur och det är inte svårt att förstå varför Bohuskusten är ett av Sveriges mest populära turistmål. Här njuter ni av sol och salta bad vid campingens fantastiskt fina och barnvänliga strand eller på de varma västkustklipporna. Bor gör ni antingen i stuga eller på rymliga campingtomter och på området finns allt som kan tänkas behövas för en riktigt härlig semester!

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Mån –sön: 09:00–20:00

Boka online och spara 50 kr

Stugor

Campingstuga 2 bäddar (kök)
Campingstuga 2 bäddar (pentry)
Campingstuga 3 bäddar
Campingstuga 4 bäddar
Campingstuga 4 bäddar strand
Campingstuga 6 bäddar
Strandstuga 2 bäddar
Strandstuga 4 bäddar
Strandstuga 6 bäddar
Självhushållsstuga 2+2 bäddar

Camping

Nordic Camping Edsvik erbjuder uthyrning av mysiga stugor, fina campingtomter för husvagn, husbil och tält samt säsongsplatser. Vad sägs om en solig tomt vid vattnet, en lummig tomt vid skogsbrynet eller någonstans däremellan – ni väljer det läge som passar er bäst. På flera delar av området finns det möjlighet att koppla på vatten och avlopp, och för er med husbil finns en serviceanläggning med tömningsstation.

Campingen är miljömärkt med en modern servicebyggnad där värme/varmvatten genereras med solfångare och luftvärmepump. Standarden är mycket hög och här finns toaletter, duschar, familjebadrum, skötrum, tvättmaskin och torktumlare. På området erbjuds även bekvämligheter som restaurang med fullständiga rättigheter, gatukök och en välsorterad butik med nybakat bröd varje morgon.

Hundar är hjärtligt välkomna. Här finns en fin hundbadplats, hunddusch och utmärkta promenadstråk i varierande natur.

Vi erbjuder säsongsplatser för husbil och husvagn. Du hittar information om platserna, perioder och priser under Om Camping Edsvik/Säsongsplatser.

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )

Edsvik areamap

Att göra

Förutom härliga dagar med sol och bad erbjuder Camping Edsvik en uppsjö av aktiviteter och underhållning för alla åldrar. I direkt anslutning till badstranden ligger ett lekland och en minigolfbana. Och under högsäsong finns en barnklubb med roliga upptåg nästan varje dag – allt från krabbmetartävlingar och skattjakter till ponnyridning. Motsvarigheten för vuxna är trevliga och uppskattade allsångskvällar, tipspromenader, bouletävlingar och pubkvällar.

Närbelägna Grebbestad erbjuder ytterligare möjligheter till äventyr och utflykter som bland annat skärgårdsturer med båt, sälsafari, havsfiske, dykning och kajakpaddling. Och för er som tycker om vandra i naturen ligger det vackra naturreservatet Tjurpannan och Bohusleden i området.Båtplatser
Fiske
Restaurang
Bosse Bo Kids Club
Kokobellos Cirkusskola för barn
Bad
Bastu
clowner
Dyff & Dyffelina
Minigolf
Lekland
Shopping
Butik
Upplev Magi på Camping Edsvik

Senaste från Facebook!

Häng med vad som händer på Nordic Camping Edsvik! Här kan du och campingkompisarna läsa om senaste nytt, vilka erbjudanden som finns och event som sker hos oss just nu. Vi uppdaterar våran Facebook sida kontinuerligt och inläggen syns här.

2 veckor sedan

Nordic Camping Edsvik

Öppettider vecka 33

Måndag 09,00 - 20,00
Tisdag 09,00 - 20,00
Onsdag 09,00 - 20,00
Torsdag 09,00 - 17,30
Fredag 09,00 - 20,00
Lördag 09,00 - 20,00
Söndag 09,00 - 18,00
... Läs merMindre

Öppettider vecka 33

Måndag  09,00 - 20,00
Tisdag    09,00 - 20,00
Onsdag  09,00 - 20,00
Torsdag 09,00 - 17,30
Fredag   09,00 - 20,00
Lördag   09,00 - 20,00
Söndag  09,00 - 18,00

2 veckor sedan

Nordic Camping Edsvik

Vi vill passa på att redan nu varna för stormen som kommer in imorgon. Se till att ha bra stormlinor och stängda fönster, luckor samt se till andra lösa föremål utanför husbil/husvagn och tält som stormen kan flytta ... Läs merMindre

Vi vill passa på att redan nu varna för stormen som kommer in imorgon. Se till att ha bra stormlinor och stängda fönster, luckor samt se till andra lösa föremål utanför husbil/husvagn och tält som stormen kan flytta

 

Kommentera på Facebook

Tommy Sulutvedt Paula Christ Maria Halling Thomas Halling ha så kul 😅😓

Tina Abrahamsson Lena Toreld Norling Majvor Overgaard

Wenche!

Frida Franz 😬

Jarl Henriksson Sonja Britt-Marie Henriksson

Lotta Källén

Christian Tholinsson

+ Se fler kommentarer

Ladda fler inlägg