Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Nordic Camping Ekudden – sjönära med stor mysfaktor

Vid Vänerns strand bland vackra gamla, knotiga ekar med vida kronor ligger Nordic Camping Ekudden med mängder att erbjuda. Hit kommer gäster från hela världen! Med sin mysiga atmosfär och många bekvämligheter är campingen perfekt för barnfamiljer. Vänern lockar till svalkande dopp och intill anläggningen ligger även Ekuddens utomhusbad med tempererade bassänger. Här bor ni med närhet till charmiga Mariestad och många spännande utflyktsmål i omgivningarna.

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider växel

Mån – Fred: 09:00 – 20:00

Lörd: 11:00 – 19:00

Sönd: 11:00 – 19:00

Boka online och spara 50 kr

Stugor

Campingstuga basic 2-3 bäddar
Campingstuga 4 bäddar
Campingstuga 6 bäddar
Självhushållsstuga 4 bäddar

Camping

Miljömärkta Camping Ekudden ligger fint belägen vid Vänerns strand och passar såväl par som familjer. Här kan ni välja att bo i enklare campingstuga, självhushållsstuga eller på campingtomt i husvagn, husbil eller tält. De allra flesta boenden erbjuder en vacker vy över sjön och dess största ö Torsö. Och med anläggningens fyra servicebyggnader är det aldrig långt till toaletter, duschar och skötrum.

På Ekudden bor ni bekvämt och en kilometers gångväg genom naturreservatet till inre hamn i Mariestad finns utbud av caféer och restauranger att utforska.

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )

Ekudden areamap

Att göra

I anslutning till anläggningen hittar ni en fin badstrand, utomhusbad med tempererade bassänger, minigolfbana och speciellt för barnen finns lekplats och en populär barnklubb.

Med närheten till E20 och den pittoreska sjöstaden Mariestad väntar också ett stort utbud av kulturupplevelser och spännande utflykter. Ät god lunch på stan, shoppa i både unika småbutiker och hos stora kända kedjor, åk båt längs Göta kanal eller ta en cykeltur på skärgårdsön Brommö en solig dag. Spelar ni golf har ni även Mariestad GK – en av Skaraborgs finaste golfbanor – endast 3 kilometer bort. Valmöjligheterna är minst sagt många!Naturbad
Poolområde
Bosse Bo Kids Club
Kokobellos Cirkusskola för barn
Prinsessan och den virkande Rut
Golf
Herr Spargels Väska
Sjung med känsla!
Shopping
Cykelturer
Café
Upplev magi på Nordic Camping
clowner
Dyff & Dyffelina

Senaste från Facebook!

Häng med vad som händer på Nordic Camping Ekudden! Här kan du och campingkompisarna läsa om senaste nytt, vilka erbjudanden som finns och event som sker hos oss just nu. Vi uppdaterar våran Facebook sida kontinuerligt och inläggen syns här.

2 dagar sedan

Nordic Camping Ekudden

Sommar lovet har börjat. Passa på att bada vid Ekuddens utomhusbad. Boka 3 nätter och betala för 2 med ankomst den 25.6 och 26.6. Bokningen måste ske online på www.nordiccamping.se med kampanjkod 3for2. ... Läs merMindre

Sommar lovet har börjat. Passa på att bada vid Ekuddens utomhusbad. Boka 3 nätter och betala för 2 med ankomst den 25.6 och 26.6. Bokningen måste ske online på www.nordiccamping.se med kampanjkod 3for2.

5 dagar sedan

Nordic Camping Ekudden

Bosse Bo Kids Club finner ni hos oss på Nordic Camping Ekudden under sommaren☀️

Bosse Bo
Jippie, nu är sommaren här och snart fylls alla campingplatser med underbara barn som jag kommer att få träffa, gissa om jag längtat❤️.
I sommar finner ni Bosse Bo Kids Club på:
Nordic Camping Bredsand, Nordic Camping Västerås, Nordic Camping Hagön, Nordic Camping Tylösand, Nordic Camping Edsvik, Nordic Camping Råå Vallar, Nordic Camping Stensö, Nordic Camping Ekudden, Nordic Camping Nickstabadet, Nordic Camping Röstånga och Nordic Camping Björkäng.
... Läs merMindre

Ladda fler inlägg