Se priser och boka

Från
Till

Nordic Camping Ekudden – sjönära med stor mysfaktor

Vid Vänerns strand i Mariestad bland vackra gamla, knotiga ekar med vida kronor och härlig sandstrand inpå knuten ligger Nordic Camping Ekudden. Campingen är omringad av ett naturreservat med biosfärled och pilgrimsled runt hörnet. Hit kommer gäster från hela världen för att uppleva den vackra naturen och härligt bad! Med sin mysiga atmosfär och aktiviteter för barn trivs barnfamiljer på campingen och stannar ofta en längre tid. Vänern lockar till lekfulla bad och intill anläggningen ligger Ekuddens populära utomhusbad med tempererad bassäng. Här bor ni på gångavstånd till charmiga gästhamnen för båtutflykter på Vänern och hamnrestaurangerna i sjöstaden Mariestad.

Stugor Camping Att göra

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Måndag – Torsdag: 09:00-18:00
Fredagar: 09:00-20:00
Lördagar: 11:00-19:00
Söndagar Stängt

Boka online och spara 95 kr


Påskerbjudande på Nordic Camping Ekudden


Läs mer


Stugor

Campingstuga basic 2-3 bäddar
Campingstuga 4 bäddar
Campingstuga 4 bäddar (nr 26)
Campingstuga 6 bäddar
Självhushållsstuga 4 bäddar (28–32)
Självhushållsstuga 4 bäddar (33–38)

Camping

Nordic Camping Ekudden är miljömärkt enligt internationella märkningen Green Key. Det innebär att campingen uppfyller miljömässiga och sociala hållbarhetskriterier inom 13 olika områden som exempelvis energibesparande belysning, reducerad vattenförbrukning, källsortering och miljömärkta tvätt- och rengöringsprodukter.

På Ekuddens camping kan ni välja på att bo i enklare campingstuga, självhushållsstuga eller på campingtomt i husvagn, husbil eller tält. De allra flesta boenden erbjuder en vacker vy över sjön Vänern och dess största ö Torsö. Och med anläggningens fyra servicehus är det aldrig långt till toaletter, duschar och skötrum. Vi vill även värna om våra fyrbenta vänner genom att ha en egen dusch för dem.

Ekudden är ett naturreservat, området är ungefär 22 hektar stort och omfattar framförallt ekhagar med grova solitära ekar. Det finns även tallskog, alkärr och strandäng. Detta gör att det finns ett rikt djurliv runt campingen. På Ekudden bor ni bekvämt med gångavstånd genom naturreservatet till inre hamn i Mariestad med dess utbud.

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )

Ekudden areamap

Att göra

I anslutning till anläggningen hittar ni en fin badstrand, utomhusbad med tempererade bassänger, minigolfbana och speciellt för barnen finns lekplats och en populär barnklubb.

Med närheten till E20 och den pittoreska sjöstaden Mariestad väntar också ett stort utbud av kulturupplevelser och spännande utflykter. Ät god lunch på stan, shoppa i både unika småbutiker och hos stora kända kedjor, åk båt längs Göta kanal eller ta en cykeltur på skärgårdsön Brommö en solig dag. Spelar ni golf har ni även Mariestad GK – en av Skaraborgs finaste golfbanor – endast 3 kilometer bort. Valmöjligheterna är minst sagt många!Naturbad
Poolområde
Bosse Bo Kids Club
Golf
Shopping
Cykelturer
Café

Senaste från Facebook!

Häng med vad som händer på Nordic Camping Ekudden! Här kan du och campingkompisarna läsa om senaste nytt, vilka erbjudanden som finns och event som sker hos oss just nu. Vi uppdaterar våran Facebook sida kontinuerligt och inläggen syns här.

4 veckor sedan

Nordic Camping Ekudden

Roligt nyhet till våra besökande barn och ungdomar. En hoppkudde är inköpt och kommer förhoppningsvis vara installerad och klart i mitten av maj. ... Läs merMindre

Roligt nyhet till våra besökande barn och ungdomar. En hoppkudde är inköpt och kommer förhoppningsvis vara installerad och klart i mitten av maj.

 

Kommentera på Facebook

👍🏻Ola Isestrand o Frida Isestrand

Var kommer den att placeras?

Kul men lite bättre belysning vore också en bra investering! Väldigt dåliga lampor

4 veckor sedan

Nordic Camping Ekudden

Nordic Camping & Resort och First Camp går samman!

Tack vare detta får vi ännu fler resurser att satsa på våra gästers upplevelser. Båda varumärken lever kvar och inget ändras för dig som bokat eller funderar på att boka vistelse hos oss för våren eller sommaren 2019. Välkommen till någon av våra totalt 40 anläggningar i Sverige och Danmark. www.nordiccamping.se/om-nordic-camping-resort/pressrum/#/publication/5c45d0af7d49c20004311948/5a6...
... Läs merMindre

1 månad sedan

Nordic Camping Ekudden

... Läs merMindre

Ladda fler inlägg