Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Nordic Camping Glyttinge – centralt i Linköping

Nordic Camping Glyttinge ligger endast ett stenkast från E4:an och är Linköpings mest centralt belägna camping. Här har ni en vacker och barnvänlig campingplats med fina boenden i varierande prisklasser. Linköping erbjuder en uppsjö av intressanta besöksmål och aktiviteter för alla åldrar. Närheten till Kolmårdens djurpark och Astrid Lindgrens Värld gör också Glyttinge till en utmärkt utgångspunkt för dagsutflykter.

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Mån –sön: 09:00–20:00

Boka online och spara 50 kr

Stugor

Självhushållsstuga 6 bäddar
Campingstuga 2 bäddar basic
Campingstuga 3 bäddar basic
Campingstuga 4 bäddar basic
Campingstuga 4 bäddar
Självhushållsstuga 4 bäddar

Camping

Camping Glyttinge är perfekt för stadssemestern i Linköping eller för er som är på tur genom Östergötland. Här erbjuds boende i hemtrevliga stugor, på fina tältplatser och på 100 m² stora campingtomter utrustade med eluttag och fint inhägnade av lummiga häckar. Det finns dessutom ett antal säsongsplatser med bra lägen.

Anläggningen är miljömärkt och utrustad med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Det finns också servicebutik och kiosk med diverse smått och gott.

Vill ni ta med hunden på semestern är det inga problem. I anslutning till området finns fina skogsvägar och promenadstråk och ca. 1,5 kilometer bort ligger en hundrastgård. Campingplatsen är också utrustad med hunddusch.

Vi erbjuder säsongsplatser för husbil och husvagn. Du hittar information om platserna, perioder och priser under Om Camping Glyttinge/Säsongsplatser.

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )


Att göra

På Camping Glyttinge finns det alltid något kul att hitta på. Med närheten till Linköping, som sjuder av liv och rörelse, kommer ett stort utbud av kultur, aktiviteter, sport och shopping för hela familjen. Här hittar ni bland annat Friluftsmuseum Gamla Linköping, Östergötlands Länsmuseum och Flygvapenmuseum och ett mycket populärt äventyrsbad.

På campingplatsen finns bland annat en stor fin lekplats för barnen och möjlighet att utmana varandra i en runda minigolf. Glyttinge är också en utmärkt utgångspunkt för er som vill ta en tur på Göta kanal eller göra dagsutflykter till Kolmårdens djurpark och Astrid Lindgrens Värld.Göta kanal
Flygvapenmuseum
Gamla Linköping
Cykelturer
Bad
Golf
Rydsskogen
Shopping

Senaste från Facebook!

Häng med vad som händer på Nordic Camping Glyttinge! Här kan du och campingkompisarna läsa om senaste nytt, vilka erbjudanden som finns och event som sker hos oss just nu. Vi uppdaterar våran Facebook sida kontinuerligt och inläggen syns här.

1 dag sedan

Nordic Camping Glyttinge

Stadsfesten börjar imorgon 🎉Imorgon drar det äntligen igång! 🎉 Som vi har längtat efter Linköpings Stadsfest som i år är större än någonsin!

Håll koll på alla platser i stan där konserter, sport, mat och mycket mer håller hus. Fullständigt dagsprogram samt plats för aktivitet hittar du på: www.linkopingsstadsfest.se
... Läs merMindre

Stadsfesten börjar imorgon 🎉

4 veckor sedan

Nordic Camping Glyttinge

Totalt eldningsförbud råder!SKÄRPT ELDNINGSFÖRBUD I HELA LÄNET
På grund av den extrema torka som råder i länet har Länsstyrelsen Östergötland beslutat att utöka nuvarande eldningsförbud från och med den 25 juli.

Eldningsförbud i hela Östergötlands län råder sedan tidigare. Nu är det även förbjudet att nyttja alla typer av grillar (kol/gasol/el), stormkök och liknande. Detta beslut gäller samtliga kommuner i länet och omfattar alla platser, inklusive egen tomt. Förbudet gäller tills ny information kommer.

Total ban on grilling and lighting fires in Östergötland

Totales Grill und Feuerverbot in Östergötland von den 25 July

Täydellinen tulenteko-ja grillauskielto ulkona tästä päivästä ( 25.7) lähtien koko Östergötland läänissä.

www.lansstyrelsen.se/ostergotland/om-lansstyrelsen-i-ostergotland/nyheter-och-press/nyheter---ost...
... Läs merMindre

Totalt eldningsförbud råder!

4 veckor sedan

Nordic Camping Glyttinge

Boka boende hos oss! Telefonnummer 013-174928, glyttinge@nordiccamping.seSnart fylls stan av tusentals besökare till Närcon, Nordens största största spel-och cosplayfestival som äger rum på Linköpings universitet 26-29 juli 😍. Missa inte Cosplayparaden på fredag eftermiddag då gatorna fylls av över 1000 cosplayare som visar upp sina färgsprakande dräkter. Om du vill besöka festivalen kan du köpa dagsbiljett eller passa på på söndag förmiddag då inträdet är gratis. Mer info: 2018.narcon.se/. Foto: David Johansson ... Läs merMindre

Boka boende hos oss! Telefonnummer 013-174928, glyttinge@nordiccamping.se

 

Kommentera på Facebook

Vi kommer till Sveriges bästa Camping om ca 24 timmar just för att ungarna ska på detta event medans pappa och hundar njuter i lugnet på Campingen !!

Ladda fler inlägg