Nordic Camping Glyttinge – centralt i Linköping

Nordic Camping Glyttinge ligger endast ett stenkast från E4:an och är Linköpings mest centralt belägna camping. Här har ni en vacker och barnvänlig campingplats med fina boenden i varierande prisklasser. Linköping erbjuder en uppsjö av intressanta besöksmål och aktiviteter för alla åldrar. Närheten till Kolmårdens djurpark och Astrid Lindgrens Värld gör också Glyttinge till en utmärkt utgångspunkt för dagsutflykter.

Stugor Camping Att göra

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Måndag – Söndag: 08:30 – 20:00

Boka online och spara 95 krSommarens evenemangsmecka Linköping

Läs mer


Stugor

Självhushållsstuga 6 bäddar
Campingstuga 2 bäddar basic
Campingstuga 3 bäddar basic
Campingstuga 4 bäddar basic
Campingstuga 4 bäddar
Självhushållsstuga 4 bäddar

Camping

Camping Glyttinge är perfekt för stadssemestern i Linköping eller för er som är på tur genom Östergötland. Här erbjuds boende i hemtrevliga stugor, på fina tältplatser och på 100 m² stora campingtomter utrustade med eluttag och fint inhägnade av lummiga häckar. Det finns dessutom ett antal säsongsplatser med bra lägen.

Anläggningen är miljömärkt och utrustad med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Det finns också servicebutik och kiosk med diverse smått och gott.

Vill ni ta med hunden på semestern är det inga problem. I anslutning till området finns fina skogsvägar och promenadstråk och ca. 1,5 kilometer bort ligger en hundrastgård. Campingplatsen är också utrustad med hunddusch.

Vi erbjuder säsongsplatser för husbil och husvagn. Du hittar information om platserna, perioder och priser under Om Camping Glyttinge/Säsongsplatser.

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )


Att göra

På Camping Glyttinge finns det alltid något kul att hitta på. Med närheten till Linköping, som sjuder av liv och rörelse, kommer ett stort utbud av kultur, aktiviteter, sport och shopping för hela familjen. Här hittar ni bland annat Friluftsmuseum Gamla Linköping, Östergötlands Länsmuseum och Flygvapenmuseum och ett mycket populärt äventyrsbad.

På campingplatsen finns bland annat en stor fin lekplats för barnen och möjlighet att utmana varandra i en runda minigolf. Glyttinge är också en utmärkt utgångspunkt för er som vill ta en tur på Göta kanal eller göra dagsutflykter till Kolmårdens djurpark och Astrid Lindgrens Värld.Göta kanal
Flygvapenmuseum
Gamla Linköping
Cykelturer
Bad
Golf
Rydsskogen
Shopping

Senaste från Facebook!

Häng med vad som händer på Nordic Camping Glyttinge! Här kan du och campingkompisarna läsa om senaste nytt, vilka erbjudanden som finns och event som sker hos oss just nu. Vi uppdaterar våran Facebook sida kontinuerligt och inläggen syns här.

1 vecka sedan

Nordic Camping Glyttinge

TÄVLING PÅGÅR! Delta nu för chansen att vinna en weekend vistelse (fre-sön) på valfri anläggning hos oss på Nordic Camping. Vi har 26 campingdestinationer, från Östersund i norr till Helsingborg i söder.
Totalt kommer fyra vinnare att utses, som vinner en varsin weekend vistelse hos oss under 2019. Delta nu under tävlingsposten på Nordic Camping & Resorts Facebook-sida, och alltså inte under denna post. Stort lycka till!TÄVLINGSDAGS! Delta nu för chansen att vinna en weekend vistelse (fre-sön) på valfri anläggning hos oss på Nordic Camping. Vi har 26 campingdestinationer, från Östersund i norr till Helsingborg i söder.
Totalt kommer fyra vinnare att utses, som vinner en varsin weekend vistelse hos oss under 2019.

Tävlingsregler:
1.Gilla vår sida företagssida Nordic Camping & Resort (dvs. denna sida).
2. Gilla denna post.
3. Kommentera på denna post vilken av våra 26 campingdestinationer du helst skulle vilja besöka och kommentera en person du skulle vilja campa med.

Tävlingen avslutas tisdagen den 20 augusti 2019 klockan 12.00 och vinnarna utses av en jury på Nordic Camping. Vinnaren kommer att kontaktas via Facebook.
Observera att denna tävling inte på något sätt är sponsrad, stödd, administrerad av eller knuten till Facebook.

Lycka till!
... Läs merMindre

TÄVLING PÅGÅR! Delta nu för chansen att vinna en weekend vistelse (fre-sön) på valfri anläggning hos oss på Nordic Camping. Vi har 26 campingdestinationer, från Östersund i norr till Helsingborg i söder. 
Totalt kommer fyra vinnare att utses, som vinner en varsin weekend vistelse hos oss under 2019.  Delta nu under tävlingsposten på Nordic Camping & Resorts Facebook-sida, och alltså inte under denna post. Stort lycka till!

2 veckor sedan

Nordic Camping Glyttinge

Se hit alla nya studenter! Har du inte hittat ett boende än? Vi här på Glyttinge Camping förstår din press och stress. Därför har vi just nu schyssta studentpriser på boende för dig! Hör av dig till vår mejl för att veta mer Glyttinge@nordiccamping.se eller sväng förbi och prata med oss i receptionen! ... Läs merMindre

Se hit alla nya studenter! Har du inte hittat ett boende än? Vi här på Glyttinge Camping förstår din press och stress. Därför har vi just nu schyssta studentpriser på boende för dig! Hör av dig till vår mejl för att veta mer Glyttinge@nordiccamping.se eller sväng förbi och prata med oss i receptionen!

4 veckor sedan

Nordic Camping Glyttinge

NärCon Sommar 2019 här i Linköping är i full rulle och vi på våran Camping och stugby har en hel del av deras besökare övernattande hos oss. Kul tycker vi! ... Läs merMindre

NärCon Sommar 2019 här i Linköping är i full rulle och vi på våran Camping och stugby har en hel del av deras besökare övernattande hos oss. Kul tycker vi!
Ladda fler inlägg