Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Nordic Camping Glyttinge – centralt i Linköping

Nordic Camping Glyttinge ligger endast ett stenkast från E4:an och är Linköpings mest centralt belägna camping. Här har ni en vacker och barnvänlig campingplats med fina boenden i varierande prisklasser. Linköping erbjuder en uppsjö av intressanta besöksmål och aktiviteter för alla åldrar. Närheten till Kolmårdens djurpark och Astrid Lindgrens Värld gör också Glyttinge till en utmärkt utgångspunkt för dagsutflykter.

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Måndag – Torsdag: 09:00-18:00
Fredag: 09:00-20:00
Lördag: 11:00-19:00
Söndag: Stängt

Boka online och spara 95 kr


Vintercamping på Nordic Camping Glyttinge


Läs mer


Stugor

Självhushållsstuga 6 bäddar
Campingstuga 2 bäddar basic
Campingstuga 3 bäddar basic
Campingstuga 4 bäddar basic
Campingstuga 4 bäddar
Självhushållsstuga 4 bäddar

Camping

Camping Glyttinge är perfekt för stadssemestern i Linköping eller för er som är på tur genom Östergötland. Här erbjuds boende i hemtrevliga stugor, på fina tältplatser och på 100 m² stora campingtomter utrustade med eluttag och fint inhägnade av lummiga häckar. Det finns dessutom ett antal säsongsplatser med bra lägen.

Anläggningen är miljömärkt och utrustad med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Det finns också servicebutik och kiosk med diverse smått och gott.

Vill ni ta med hunden på semestern är det inga problem. I anslutning till området finns fina skogsvägar och promenadstråk och ca. 1,5 kilometer bort ligger en hundrastgård. Campingplatsen är också utrustad med hunddusch.

Vi erbjuder säsongsplatser för husbil och husvagn. Du hittar information om platserna, perioder och priser under Om Camping Glyttinge/Säsongsplatser.

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )


Att göra

På Camping Glyttinge finns det alltid något kul att hitta på. Med närheten till Linköping, som sjuder av liv och rörelse, kommer ett stort utbud av kultur, aktiviteter, sport och shopping för hela familjen. Här hittar ni bland annat Friluftsmuseum Gamla Linköping, Östergötlands Länsmuseum och Flygvapenmuseum och ett mycket populärt äventyrsbad.

På campingplatsen finns bland annat en stor fin lekplats för barnen och möjlighet att utmana varandra i en runda minigolf. Glyttinge är också en utmärkt utgångspunkt för er som vill ta en tur på Göta kanal eller göra dagsutflykter till Kolmårdens djurpark och Astrid Lindgrens Värld.Göta kanal
Flygvapenmuseum
Gamla Linköping
Cykelturer
Bad
Golf
Rydsskogen
Shopping

Senaste från Facebook!

Häng med vad som händer på Nordic Camping Glyttinge! Här kan du och campingkompisarna läsa om senaste nytt, vilka erbjudanden som finns och event som sker hos oss just nu. Vi uppdaterar våran Facebook sida kontinuerligt och inläggen syns här.

2 veckor sedan

Nordic Camping Glyttinge

Jubilerande TV-pucken spelas i Linköping 1-4/11! 🏒🏆

Vi har fortfarande en del stugor kvar för uthyrning, pris från 350-895 kr/natt samt campingplatser för 265 kr/natt inklusive el.

Ring oss på 013-174928 eller mail glyttinge@nordiccamping.se
... Läs merMindre

Jubilerande TV-pucken spelas i Linköping 1-4/11! 🏒🏆

Vi har fortfarande en del stugor kvar för uthyrning, pris från 350-895 kr/natt samt campingplatser för 265 kr/natt inklusive el.

Ring oss på 013-174928 eller mail glyttinge@nordiccamping.se

1 månad sedan

Nordic Camping Glyttinge

Gör ett besök på Kolmården i helgen, deras sista öppethelg på sommarsäsongen!

Boka boende hos på Nordic Camping Glyttinge! Vi har stugor från 700 kr-1790 kr och campingtomt för 530 kr för hela helgen (fredag-söndag).

Varmt välkomna med Er bokning, 013-174928 eller glyttinge@nordiccamping.se

Kolmården
Välkomna till vår sista öppethelg för sommarsäsongen! 😄 Missa inte chansen att ta en tur i vår världsunika Safari, ta del av våra unika shower där ni får lära er mer om djuren och bevarandearbetet som är viktigare än någonsin tidigare.
Avsluta dagen med ett hisnande åk i Euriopas bästa berg- och dalbana! Ses i helgen! 😍😄
... Läs merMindre

Ladda fler inlägg