Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Nordic Camping Hagön ett guldkorn på västkusten

Bara 6 kilometer från Halmstad city ligger Nordic Camping Hagön, inbäddad i grönska och med det salta Västerhavet som närmaste granne. Här bor ni fint och bekvämt och samtidigt oförskämt nära både havet, stranden och stadens utbud av shopping, restauranger och nöjen. Det är helt enkelt en underbar plats för hela familjen att njuta av svenska sommartider!

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Mån – Fre: 09:00–20:00

Lör och Sön: 11:00 – 19:00

Boka online och spara 50 kr


September-deal: Bo 3 nätter – betala för 2


Läs mer

Vintercamping på Nordic Camping Hagön


Läs mer


Stugor

Självhushållsstuga 4 bäddar 28 m²
Självhushållsstugor 4 bäddar 20 m²
Självhushållsstuga Delux 4 bäddar 20 m²

Camping

Camping Hagön är en modern anläggning med över 500 campingtomter för husvagn, husbil och tält, varav de allra flesta är utrustade med eluttag. Det finns dessutom ett antal asfalterade husbilsplatser avsedda för drop in-gäster. Föredrar ni att bo i stuga finns det bekväma och fullt utrustade stugor i två olika storlekar att välja mellan.

På anläggningen hittar ni fyra servicebyggnader med toaletter, dusch, skötrum, tvättstuga och kök med diskmöjligheter. För er som semestrar med hund finns även en hunddusch. Här erbjuds ni dessutom bekvämligheter som tv-rum, lekrum, butik, restaurang och glasskiosk.

Vi erbjuder säsongsplatser för husbil och husvagn. Du hittar information om platserna, perioder och priser under Om Camping Hagön/Säsongsplatser.

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )

Hagon Area map

Att göra

Vid Camping Hagön breder kilometerlånga Östra stranden ut sig med varm mjuk sand och bjuder in till avkoppling, bad och lek. Vill ni pausa strandhänget en stund finns det bland annat minigolfbana, boulebana, lekplats, hoppkudde och gräsytor för bollspel på anläggningen. Under högsäsong erbjuds också ledarledda aktiviteter för barnen.

Med buss, bil eller cykel tar ni er smidigt in till Halmstads innerstad med dess många restauranger, utmärkta shopping och rika nöjesliv. Vill ni vidga vyerna ytterligare ligger Göteborg med Liseberg och vårt grannland Danmark på lagom avstånd för en dagsutflykt.

För den golfintresserade erbjuder Halmstad hela 12 golfbanor att öva svingen på. Eller vill ni kanske prova fiskelyckan? Då finns det många bra platser även för det.Bosse Bo Kids club
Kokobellos Cirkusskola för barn
Bad
Halmstad Äventyrsland
Äventyrsgolf
Upplev magi på Nordic Camping
clowner
Dyff & Dyffelina

Senaste från Facebook!

Häng med vad som händer på Nordic Camping Hagön! Här kan du och campingkompisarna läsa om senaste nytt, vilka erbjudanden som finns och event som sker hos oss just nu. Vi uppdaterar våran Facebook sida kontinuerligt och inläggen syns här.

6 dagar sedan

Nordic Camping Hagön

För er som reser i era arbeten och behöver boende, så missa inte att vi på Nordic Camping Hagön har vinteröppet. Vi har trevliga stugor vi hyr ut både korttid och längre tid. Ni som bor i husvagn är ju självklart också välkomna! ... Läs merMindre

För er som reser i era arbeten och behöver boende, så missa inte att vi på Nordic Camping Hagön har vinteröppet. Vi har trevliga stugor vi hyr ut både korttid och längre tid. Ni som bor i husvagn är ju självklart också välkomna!

2 veckor sedan

Nordic Camping Hagön

Näst sista dagen på Elmia. I dag möter ni Monica, Katarina och Cassandra i montern. Välkomna bort till oss och prata camping! ... Läs merMindre

2 veckor sedan

Nordic Camping Hagön

Dag 3 är snart slut här på Elmia. I dag träffar ni dessa två trevliga pojkar i vår monter. De är väldigt sociala och älskar att prata camping, så välkomna hit! ... Läs merMindre

 

Kommentera på Facebook

Haha där är ju hagön chefen kul....

Ladda fler inlägg