Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Nordic Camping Hagön ett guldkorn på västkusten

Bara 6 kilometer från Halmstad city ligger Nordic Camping Hagön, inbäddad i grönska och med det salta Västerhavet som närmaste granne. Här bor ni fint och bekvämt och samtidigt oförskämt nära både havet, stranden och stadens utbud av shopping, restauranger och nöjen. Det är helt enkelt en underbar plats för hela familjen att njuta av svenska sommartider!

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Mån – Sön: 09:00 – 20:00

Boka online och spara 50 kr

Stugor

Självhushållsstuga 4 bäddar 28 m²
Självhushållsstugor 4 bäddar 20 m²
Självhushållsstuga Delux 4 bäddar 20 m²

Camping

Camping Hagön är en modern anläggning med över 500 campingtomter för husvagn, husbil och tält, varav de allra flesta är utrustade med eluttag. Det finns dessutom ett antal asfalterade husbilsplatser avsedda för drop in-gäster. Föredrar ni att bo i stuga finns det bekväma och fullt utrustade stugor i två olika storlekar att välja mellan.

På anläggningen hittar ni fyra servicebyggnader med toaletter, dusch, skötrum, tvättstuga och kök med diskmöjligheter. För er som semestrar med hund finns även en hunddusch. Här erbjuds ni dessutom bekvämligheter som tv-rum, lekrum, butik, restaurang och glasskiosk.

Vi erbjuder säsongsplatser för husbil och husvagn. Du hittar information om platserna, perioder och priser under Om Camping Hagön/Säsongsplatser.

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )

Hagon Area map

Att göra

Vid Camping Hagön breder kilometerlånga Östra stranden ut sig med varm mjuk sand och bjuder in till avkoppling, bad och lek. Vill ni pausa strandhänget en stund finns det bland annat minigolfbana, boulebana, lekplats, hoppkudde och gräsytor för bollspel på anläggningen. Under högsäsong erbjuds också ledarledda aktiviteter för barnen.

Med buss, bil eller cykel tar ni er smidigt in till Halmstads innerstad med dess många restauranger, utmärkta shopping och rika nöjesliv. Vill ni vidga vyerna ytterligare ligger Göteborg med Liseberg och vårt grannland Danmark på lagom avstånd för en dagsutflykt.

För den golfintresserade erbjuder Halmstad hela 12 golfbanor att öva svingen på. Eller vill ni kanske prova fiskelyckan? Då finns det många bra platser även för det.Bosse Bo Kids club
Kokobellos Cirkusskola för barn
Herr Spargels Väska
Bad
Halmstad Äventyrsland
Äventyrsgolf
Upplev magi på Nordic Camping
clowner
Dyff & Dyffelina
Allsång för Barn
Allsång för Barn

Senaste från Facebook!

Häng med vad som händer på Nordic Camping Hagön! Här kan du och campingkompisarna läsa om senaste nytt, vilka erbjudanden som finns och event som sker hos oss just nu. Vi uppdaterar våran Facebook sida kontinuerligt och inläggen syns här.

2 dagar sedan

Nordic Camping Hagön

Upphittade saker går bra att lämna i receptionen, om ni tappat bort något kom och fråga oss! Det återfås mot beskrivning! Ha en trevlig kväll önskar vi på Hagön 😊 ... Läs merMindre

 

Kommentera på Facebook

Har ni eldningsförbud /grillförbud??? Kommer snart så bra o veta....

2 dagar sedan

Nordic Camping Hagön

Missa inte Dagens Deal på Nordic Camping Hagön lördag 21/7, 5 frallor för 20:-, gäller för incheckade gäster som är medlem i vår gästklubb, är du inte medlem, så hjälper vi dig i receptionen. Campers Club, gratis gästklubb som ger dig billigare boende och många förmåner. ... Läs merMindre

Missa inte Dagens Deal på Nordic Camping Hagön lördag 21/7, 5 frallor för 20:-, gäller för incheckade gäster som är medlem i vår gästklubb, är du inte medlem, så hjälper vi dig i receptionen. Campers Club, gratis gästklubb som ger dig billigare boende och många förmåner.

2 dagar sedan

Nordic Camping Hagön

Vi quizzar för fullt👍👍 ... Läs merMindre

Vi quizzar för fullt👍👍
Ladda fler inlägg