Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Nordic Camping Hökensås – naturnära söder om Tidaholm

Nordic Camping Hökensås utanför Tidaholm är drömmen för alla som tycker om natur, fiske och vandring. Campingplatsen är vackert belägen i ett naturvårdsområde vid Vätterns västra strand och världskänd för sitt öring- och regnbågsfiske.

Pröva fiskelyckan, sola och bada, plocka svamp eller ta en tur på längdskidor. Här kan hela familjen glömma tiden och njuta av lugn, ro och mysiga aktiviteter året runt.

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Måndag – Torsdag: 09:00-18:00
Fredag: 09:00-20:00
Lördag: 11:00-19:00
Söndag: Stängt

Boka online och spara 95 kr


Vintercamping på Nordic Camping Hökensås


Läs mer


Stugor

Stuga A
Stuga B
Stuga C
Stuga D

Camping

På Nordic Camping Hökensås bor ni mysigt och bekvämt i självhushållsstuga, campingstuga eller på generösa naturligt avgränsade campingtomter för husvagn, husbil och tält. Det finns dessutom ett antal trevlig säsongsplatser. Här bor ni fint och naturnära med endast ett några kilometer till den närmaste av ett trettiotal fiskesjöar. Med en kort promenad når ni även Lilla Havssjön med fin badstrand, bryggor och ett hopptorn.

Anläggningen är miljömärkt och har två servicebyggnader utrustade med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskin, torktumlare, ugn, mikrovågsugn och diskmöjligheter. Här finns dessutom möjlighet till avkoppling i bastu och vedeldat utomhusbadkar. På området hittar ni också en restaurang, en servicebutik med nybakat bröd varje morgon samt en välsorterad fiskeshop.

Hundar är varmt välkomna och trivs alldeles utmärkt på campingen. Här finns såväl gles promenadvänlig barrskog som stora öppna ytor för träning och bus.

Vi erbjuder säsongsplatser för husbil och husvagn. Du hittar information om platserna, perioder och priser under Om Camping Hökensås/Säsongsplatser.

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )

Hokensas areamap

Att göra

Med ett trettiotal sjöar inbäddade bland kullar och åsar erbjuder Hökensås fantastiska fiskemöjligheter året om. Det nappar som allra bäst under vår och höst då vattnet inte är så varmt. Och på vintern, när isen har lagt sig, är pimpelfisket mycket uppskattat. I anslutning till campingen finns också flera vandringsleder och när det är säsong bjuder skogen på rikligt med bär och svamp.

På campingen hittar ni en minigolfbana och stora ytor för aktiviteter som till exempel bollspel, boule och kubb. För de små finns en uppskattad lekplats.

Vill ni åka på utflykt ligger Tidaholm med unika små butiker och mysiga caféer endast 15 kilometer bort. Önskar ni upptäcka mer av Västergötland kan ni även besöka utflyktsmål som idylliska Hjo, den berömda träkyrkan i Habo, Karlsborgs fästning och självfallet Göta kanal.Vandringsleder
Fiske
Affär och restaurang
Bad
Båtuthyrning
Minigolf
Shopping

Senaste från Facebook!

Häng med vad som händer på Nordic Camping Hökensås! Här kan du och campingkompisarna läsa om senaste nytt, vilka erbjudanden som finns och event som sker hos oss just nu. Vi uppdaterar våran Facebook sida kontinuerligt och inläggen syns här.

2 månader sedan

Nordic Camping Hökensås

Näst sista dagen på Elmia. I dag möter ni Monica, Katarina och Cassandra i montern. Välkomna bort till oss och prata camping! ... Läs merMindre

2 månader sedan

Nordic Camping Hökensås

Dag 3 är snart slut här på Elmia. I dag träffar ni dessa två trevliga pojkar i vår monter. De är väldigt sociala och älskar att prata camping, så välkomna hit! ... Läs merMindre

2 månader sedan

Nordic Camping Hökensås

Dag nummer 2 på Elmia. Tack till alla er trevliga besökare som kommer och pratar med oss, det uppskattar vi mycket. I dag kör dessa trevliga kollegor passet i vår monter. Ni har väl inte missat vår super trevlige VD Johan som hjälper till nu i eftermiddag☀️☀️☀️
Passa på att gå med i Campers Club, ni får75 kr direkt in på ert konto. Det kan ni använda som betalning nästa gång ni campar hos oss.
Ha en fortsatt underbar mässdag!
... Läs merMindre

Ladda fler inlägg