Om Camping Lugnet

Bekvämligheter

Anpassat för rörelsehindradeLekplats
CaféPool
FrukostserveringRestaurang med fullständiga rättigheter
Hundar välkomnaSkötrum för spädbarn
KioskWifi / Trådlöst internet
TvättmaskinMikrovågsugn
UgnSkogsmark
ÄngsmarkTorktumlare/-skåp/-rum

Nordic Camping Lugnet i Dalarnas pärla Falun, har öppet året runt och är det självklara valet för den aktiva familjen. Här bor ni naturskönt och bekvämt antingen i stuga eller på campingtomt med fritidsanläggningen Lugnet alldeles intill. Sommar som vinter väntar er otaliga aktiviteter, härligt friluftsliv och roliga utflykter.

Bra att veta

Öppet för boende hela året
Receptionen är belägen alldeles bredvid skidstadion på Lugnet i Falun. När du kört in på infarten mot campingen ser du receptionen till höger. Under lågsäsong har vi begränsade öppettider i receptionen men ni når oss alltid mellan kl 9-16 på telefon eller anvisningar vid receptionen.

Bom
Bommen in till Campingen är stängd klockan 23.00 – 06.00.

Påslag av el för säsongscampare vintertid vardagar
Du kan boka elpåslag. Maila; lugnet@nordiccamping, uppge platsnummer. Önskas snöskottning på bilplatsen i vinter så bokas detta på telefon, mail eller i receptionen och kostar 800:- per säsong. Wifi är installerat på anläggningen och är gratis.

Tömning fasta tankar/gråvatten, ej latrin!
Är tillgänglig under perioden 1/5 – 30/9. Dvs ej möjligt under vintersäsong.

Butik
I vår reception har vi även vår butik. Under högsäsong finns här lite livsmedel och även möjlighet att beställa nybakat bröd till frukost. Här kan du också hyra skidor, mountainbike, cyklar och frisbees. Butiken har samma öppettider som campingreceptionen.

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Mån – Fre  9.00 – 20.00
Lör – Sön 11.00 – 19.00

Boka online och spara 100 kr