Nordic Camping Mörudden – i Vänerns vackra skärgård

Idylliska Nordic Camping Mörudden på Hammarö precis vid Vänerns strand erbjuder semesterboende i underbar skärgårdsmiljö. Kombinationen av vacker och orörd natur, många fina badplatser och närheten till mysiga Karlstad är oslagbar och gör att många gäster återvänder hit år efter år.

Stugor Camping Att göra

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Måndag – Söndag: 08:30 – 20:00

Boka online och spara 95 krVälkommen till skärgårdspärlan Mörudden

Läs mer


Stugor

Deluxe stuga
Mörudden stuga
Självhushållsstuga 2 bäddar
Mörudden campingstuga
Campingstuga 2 bäddar
Mörudden campingstuga 4 bäddar
Campingstuga 4 bäddar
Familjestuga

Camping

På Camping Möruddens välskötta gräsytor finns drygt 120 campingtomter för husvagn, husbil och tält med lägen för alla smaker. För er som önskar en längre vistelse finns säsongsplatser att tillgå. Här erbjuds även möjlighet att året runt hyra campingstugor och fullt utrustade självhushållsstugor. Vilken boendeform ni än väljer är ni omgivna av vacker natur och har tillgång till allt ni kan tänkas behöva för en härlig campingsemester i skärgården.

Anläggningen är miljömärkt och har två servicebyggnader utrustade med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskiner, torktumlare, ugn, mikrovågsugn och diskmöjligheter. Här finns även bekvämligheter som café, kiosk och servicebutik samt populära restaurang Möruddens Brygga som är känd för sin vällagade mat.

Hundar är varmt välkomna på campingen. På området finns en hunddusch och möjlighet till sköna skogspromenader och lek vid Vänerns fina strand.

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )


Att göra

Hammarö erbjuder flera naturreservat med härliga strövområden för avkopplande promenader. Här finns också gott om fina badplatser med såväl sandstrand som klippor och det är något av ett eldorado för alla som gillar fiske, surfing och andra vattensporter. Vid besök under vintertid är det istället populärt att promenera eller pimpla på Vänerns is.

Karlstad med shopping, kultur och nöjen ligger endast 9 kilometer bort och nås smidigt med såväl bil som kollektivtrafik. Vill ni göra en dagsutflykt rekommenderas en biltur till Sunne Vattenland och Selma Lagerlöfs Mårbacka.

Ett tips är också att någon gång under er vistelse besöka campingens restaurang Möruddens Brygga som serverar riktigt god mat lagad av fina lokala råvaror. Den tillhör Karlstad-områdets bästa.Bad
Hyra roddbåt
Golf
Shopping
Restaurang

Senaste från Facebook!

Häng med vad som händer på Nordic Camping Mörudden! Här kan du och campingkompisarna läsa om senaste nytt, vilka erbjudanden som finns och event som sker hos oss just nu. Vi uppdaterar våran Facebook sida kontinuerligt och inläggen syns här.

1 vecka sedan

Nordic Camping Mörudden

TÄVLING PÅGÅR! Delta nu för chansen att vinna en weekend vistelse (fre-sön) på valfri anläggning hos oss på Nordic Camping. Vi har 26 campingdestinationer, från Östersund i norr till Helsingborg i söder.
Totalt kommer fyra vinnare att utses, som vinner en varsin weekend vistelse hos oss under 2019. Delta nu under tävlingsposten på Nordic Camping & Resorts Facebook-sida, och alltså inte under denna post. Stort lycka till!TÄVLINGSDAGS! Delta nu för chansen att vinna en weekend vistelse (fre-sön) på valfri anläggning hos oss på Nordic Camping. Vi har 26 campingdestinationer, från Östersund i norr till Helsingborg i söder.
Totalt kommer fyra vinnare att utses, som vinner en varsin weekend vistelse hos oss under 2019.

Tävlingsregler:
1.Gilla vår sida företagssida Nordic Camping & Resort (dvs. denna sida).
2. Gilla denna post.
3. Kommentera på denna post vilken av våra 26 campingdestinationer du helst skulle vilja besöka och kommentera en person du skulle vilja campa med.

Tävlingen avslutas tisdagen den 20 augusti 2019 klockan 12.00 och vinnarna utses av en jury på Nordic Camping. Vinnaren kommer att kontaktas via Facebook.
Observera att denna tävling inte på något sätt är sponsrad, stödd, administrerad av eller knuten till Facebook.

Lycka till!
... Läs merMindre

TÄVLING PÅGÅR! Delta nu för chansen att vinna en weekend vistelse (fre-sön) på valfri anläggning hos oss på Nordic Camping. Vi har 26 campingdestinationer, från Östersund i norr till Helsingborg i söder. 
Totalt kommer fyra vinnare att utses, som vinner en varsin weekend vistelse hos oss under 2019.  Delta nu under tävlingsposten på Nordic Camping & Resorts Facebook-sida, och alltså inte under denna post. Stort lycka till!

 

Kommentera på Facebook

Möruddenscamping trivs bra där o underbar personal.Vill campa med min underbara sambo .fira hans 50års dag på campingen

Fint där

Jag vill på Mörudden, tycker det är en mysig och lugn camping, och jag vill ta med mig min fru.

Mörudden så klart! Tar med fru’n

1 månad sedan

Nordic Camping Mörudden

Gyllene Tiders hyllade jubileumsturné kommer äntligen till Karlstad! Evenemanget äger rum den 31 juli klockan 20.00. Läs mer och säkra ditt boende hos oss redan idag: www.nordiccamping.se/vara-anlaggningar/nordic-camping-morudden/ Missa inte det! ... Läs merMindre

Gyllene Tiders hyllade jubileumsturné kommer äntligen till Karlstad! Evenemanget äger rum den 31 juli klockan 20.00. Läs mer och säkra ditt boende hos oss redan idag: https://www.nordiccamping.se/vara-anlaggningar/nordic-camping-morudden/ Missa inte det!

2 månader sedan

Nordic Camping Mörudden

Första gången denna säsong! 👍☀️😊 ... Läs merMindre

Första gången denna säsong! 👍☀️😊

 

Kommentera på Facebook

Härligt.

Kan jag förstå en underbar camping låg där i måndags!!

👏🏼👏🏼

Då är campingsugna gäster välkomna till Frykenbadens Camping i Kil.

Ladda fler inlägg