Nordic Camping Nickstabadet – precis vid havet och med många utflyktsmöjligheter

Trevliga Nordic Camping Nickstabadet är belägen intill Nynäshamns populära havsbad. Med mysig stämning och många roliga aktiviteter är detta en plats för hela familjen att trivas på. Härifrån är det knappt en timmes färd till Stockholm och enkelt att ta någon av färjorna till Gotland, Polen eller Lettland.

Stugor Camping Att göra Vandrarhem

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Mån – Fre  9.00 – 20.00
Lör – Sön 11.00 – 19.00

Boka online och spara 100 krStugor

Självhushållsstuga 4 bäddar (1-5)
Självhushållsstuga 6 bäddar (6-12)
Självhushållsstuga 6 bäddar ”Torpet”
Självhushållsstuga 6 bäddar (14-16)
Campingstuga 4 bäddar
Villavagn 6 bäddar (20-22)
Villavagn 5 bäddar (23-24)
Villavagn 6 bäddar (25-26)

Vandrarhem

Vandrarhem 1-2-bäddsrum
Vandrarhem dubbelrum
Vandrarhem 4-bäddsrum

Camping

Nordic Camping Nickstabadet, en knapp timme söder om Stockholm, når ni enkelt med såväl bil som tåg. Väl framme möts ni av härliga grönytor och en rad olika boendealternativ att välja mellan – fina campingtomter för husvagn, husbil och tält, mysiga campingstugor och självhushållsstugor eller vandrarhem. Här bor ni precis intill Nickstavikens långa fina sandstrand. Med brygga, hopptorn och vattenrutschbana är detta ett paradis för badfantaster.

Campingen är utrustad med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskin, torktumlare, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Här finns också servicebutik, kiosk, café och en restaurang där ni kan äta och dricka gott. Ni är varmt välkomna att ta med hunden på semestern. Här finns fina promenadvägar, ytor för spring och lek samt hunddusch.

Vi erbjuder säsongsplatser för husbil och husvagn. Du hittar information om platserna, perioder och priser under Om Camping Nickstabadet/Säsongsplatser.

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )


Att göra

På Camping Nickstabadet finns många aktiviteter för hela familjen. Här kan ni njuta av sommar och sol vid badplatsen med brygga, hopptorn och vattenrutschbana eller ge er ut på rogivande äventyr med kanot eller kajak. Ta med er en god matsäck och vandra längs fina naturstigar eller cykla längs någon av cykellederna. Spela en runda minigolf och äta glass. Eller helt enkelt bara vara.

På 10 minuter promenerar ni in till Nynäshamn centrum med shopping och många restauranger. Vill ni göra Stockholm tar ni er dit på mindre än en timme med både bil och pendeltåg. Önskar ni en lite längre utflykt kan ni alltid ta en båt ut i skärgården eller någon av färjorna till Gotland, Lettland eller Polen.

Vänligen notera att vattenrutschbanan kan komma att hålla stängt vid regn. Stäm gärna av via sociala medier, ring eller maila oss. Vattenrutschbanan har nu stängt för säsongen 2019 – välkommen tillbaka i juni 2020!Nickstabadet
Uthyrning av kanot & kajak
Vattenrutschbanan
Restaurang
Bosse Bo Kids Club
Minigolf

Senaste från Facebook!

Häng med vad som händer på Nordic Camping Nickstabadet! Här kan du och campingkompisarna läsa om senaste nytt, vilka erbjudanden som finns och event som sker hos oss just nu. Vi uppdaterar våran Facebook sida kontinuerligt och inläggen syns här.

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Server configuration issue
Click here to Troubleshoot.