Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Nordic Camping Nora – mitt i naturen med närhet till stan

Nordic Camping Nora, 3 mil norr om Örebro, är en lugn och barnvänlig campingplats för er som uppskattar naturen och samtidigt vill ha nära till stadens bekvämligheter och utbud. Här bor ni mysigt vid en fin badplats och med mycket att hitta på.

Campingen är nu stängd för 2018 men det går utmärkt att boka inför 2019

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Måndag – Torsdag: 09:00-18:00
Fredagar: 09:00-20:00
Lördagar: 10:00-17:00
Söndag & helgdag: Stängt

Boka online och spara 95 kr


Event i Nora 2019


Läs mer


Stugor

Villavagn
Campingstuga 4 bäddar (med WC/dusch)
Campingstuga 4 bäddar (med WC)
Campingstuga 4 bäddar (ej WC)
Campingstuga 4 bäddar (ej WC/vatten)

Camping

På Camping Nora finns 100 campingtomter för husvagn, husbil och tält. Majoriteten av dem är utrustade med eluttag och några även med avlopp. Här erbjuds också 10 säsongsplatser och 20 stugor med olika storlek och standard. En av stugorna är tillgänglighetsanpassad för rörelsehindrade.

Anläggningen är utrustad med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskin, torktumlare, ugn, mikrovågsugn och diskmöjligheter. På området finns även fritt wi-fi för våra gäster, servicebutik och kiosk.

Hundar är hjärtligt välkomna och trivs utmärkt på området.

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )

Nora areamap

Att göra

På och kring campingen finns mycket att hitta på för både vuxna och barn. Vid badplatsen kan ni njuta av sköna dopp med tillgång till både bryggor och hopptorn. Eller varför inte hyra kanot eller trampbåt och ta en mysig dag på sjön. Här finns också en lekplats och möjlighet att spela minigolf, beachvolleyboll eller koppla av med en stunds fiske.

Alldeles i närheten ligger Alntorps ö dit ni tar er med båten Plaskus. Här finns en trollstig som barnen kan roa sig med och vissa dagar under högsäsong bjuds dessutom på barnteater.

Noras pittoreska centrum, med anor från medeltiden, ligger endast 10 minuters promenad bort. Här kan ni shoppa i små unika butiker och för den som tycker om att fynda antikviteter och kuriosa är det ett himmelrike. Vill ni upptäcka, lära och se bjuder staden på flera sevärdheter; Göthlinska Gården, Pershyttans hytta och bergmansby, Konunga-Stollen och Veteranjärnvägen för att nämna några.