Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Nordic Camping Råå Vallar – fin familjecamping i Helsingborg

Nordic Camping Råå Vallar i Helsingborg har ett perfekt läge precis vid vattnet och slående utsikt över Ven och Danmark. En utmärkt för såväl par och barnfamiljer som gäng av goda vänner. Här bor ni fint och trivsamt med alla bekvämligheter ni kan tänkas behöva. Njut av en semester med sol och bad vid stranden eller poolen, besök i fina Helsingborg centrum och kanske en tur till Helsingör på andra sidan sundet.

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Mån –sön: 09:00–20:00

Boka online och spara 50 kr

Stugor

Helsingborg Lodge
Campingstuga Basic 2-3 bäddar
Campingstuga 2 + 2 bäddar nr 1
Campingstuga 2 + 2 bäddar nr 2
Villavagn Jupiter
Villavagn Rubis

Camping

Camping Råå Vallar är en oerhört fin och välskött familjecamping med boenden i alla prisklasser. Här erbjuds 350 campingtomter på gräs för husvagn, husbil och tält. Flertalet av dem är utrustade med eluttag och några har även vatten- och avloppsanslutning. En del tomter har direkt utsikt över havet medan andra ligger lite mer skyddat vid grönområden. Det finns också mysiga campingstugor, moderna villavagnar och fullt utrustade arkitektritade stugor att hyra.

Anläggningen är miljömärkt och har tre servicebyggnader utrustade med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskiner, torktumlare, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Här finns också bekvämligheter som servicebutik, kiosk, frukostservering och en trevlig restaurang med fullständiga rättigheter. Och överallt på området finns tillgång till wifi.

Ni är varmt välkomna att ta med hunden på semestern. Här kan ni ta fina promenader och på området finns en hunddusch. Några hundra meter söder om campingen ligger också en hundbadplats för svalkande dopp på varma sommardagar.

Vi erbjuder säsongsplatser för husbil och husvagn. Du hittar information om platserna, perioder och priser under Om Camping Råå Vallar/Säsongsplatser.

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )

Råå vallar areamap

Att göra

Med en fin badplats precis intill och en uppvärmd 50-meters utomhusbassäng samt en barnbassäng på området erbjuder Camping Råå Vallar utmärkta möjligheter till sköna bad. För barnen finns lekplats, hoppborg och en barnklubb med roliga aktiviteter. Ni kan också spela äventyrsgolf, nyttja motionsslingan och hyra cyklar.

Från campingen är det nära in till pittoreska Helsingborg centrum med bra shopping, restauranger och kulturutbud. Här kan ni också ta båten över Öresund och upptäcka Helsingör. Vill ni göra utflykter med bilen bjuder Skåne på många spännande sevärdheter och besöksmål.Sommarschema 2018
Hälsoboost med gratis camping
Pool
Restaurang Vallen
KokoBellos Cirkusskola
Äventyrsgolf
Bosse-bo
Bosse Bo Kids Club
Bad
Relaxen
Segway
Utflyktsmål Helsingborg
Upplev magi på Nordic Camping
Butik
clowner
Dyff & Dyffelina

Senaste från Facebook!

Häng med vad som händer på Nordic Camping Råå Vallar! Här kan du och campingkompisarna läsa om senaste nytt, vilka erbjudanden som finns och event som sker hos oss just nu. Vi uppdaterar våran Facebook sida kontinuerligt och inläggen syns här.

8 timmar sedan

Nordic Camping Råå Vallar

Nu har vi släppt programmet för Den stora trädgårdsfesten 2018. Klicka in här för att läsa allt sofiero.se/event/den-stora-tradgardsfesten/
Här är några av namnen från Trädgårdsscenen som kommer ledas av Gunnel Carlson: ⭐ John Taylor ⭐ Linda Schilén ⭐ Hannu Sarenström ⭐ Annette von Einem ⭐ Peter Englander. Vem vill du träffa?
... Läs merMindre

Boka plats på Nordic Camping Råå Vallar i Helsingborg, hela poolområdet är öppet till 2 september.
www.nordiccamping.se
Som incheckad gäst hos oss och medlem i vår gästklubb Campers Club, så har ni gratis tillgång till vårt poolområde med pooler och utegym. Anmäl dig via vår hemsida, eller säg till i receptionen så hjälper vi dig, medlemskapet är gratis och ger dig många förmåner.
... Läs merMindre

Boka plats på Nordic Camping Råå Vallar i Helsingborg, hela poolområdet är öppet till 2 september. 
www.nordiccamping.se
Som incheckad gäst hos oss och medlem i vår gästklubb Campers Club, så har ni gratis tillgång till vårt poolområde med pooler och utegym. Anmäl dig via vår hemsida, eller säg till i receptionen så hjälper vi dig, medlemskapet är gratis och ger dig många förmåner.

 

Kommentera på Facebook

Är affären fortfarande öppen

Affären håller öppet😊 Fredagar 14-20:00 Lördagar 8-20:00 Söndagar 8-14:00

1 dag sedan

Nordic Camping Råå Vallar

Varför inte boka din födelsedagsfest, bröllopsfest, konferans osv hos oss?
Vi erbjuder våra fina lokaler, vi sätter gärna ihop matpaket eller bufféer enligt era önskemål och garanterar er en trevlig upplevelse hos oss på Vallen!

Ni når oss på antingen 0702 - 10 58 02 eller bokning@restaurangvallen.se
... Läs merMindre

Ladda fler inlägg