Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Nordic Camping Röstånga – en naturskön oas för hela familjen

Nordic Camping Röstånga vid Söderåsens Nationalpark i Skåne är en komplett semesteranläggning för hela familjen. Här erbjuds trevligt boende med ett uppskattat friluftsbad och många spännande aktiviteter. Och den omgivande dramatiska, oerhört vackra naturen med ett tillhörande lugn gör detta till en plats att verkligen koppla av och njuta på.

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Mån – Sön: 09:00 – 20:00

Boka online och spara 50 kr

Stugor

Stuga Skagen 4 bäddar
Stuga Orust 4 bäddar
Stuga Bohus 4 bäddar
Stuga Oppdal 4 bäddar
Stuga Hemsö 6 bäddar
Feriehuset vid badet 6 bäddar
Campingstuga 4 bäddar
Villavagn 5 bäddar
Villavagn 8 bäddar

Camping

På Nordic Camping Röstånga finns 190 campingtomter för husvagn, husbil och tält med varierande lägen – ni kan bo nära friluftsbadet (öppet juni-augusti), fiskesjön eller skogen. Föredrar ni bekvämt boende i stuga finns det 29 stycken moderna med olika storlek och standard att välja mellan.

Anläggningens servicehus är utrustade med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskin, torktumlare, ugn, mikrovågsugn, kyl, frys och diskmaskin. I receptionshuset finns en mindre butik med det nödvändigaste och en säsongsöppen restaurang och glasskiosk. Hundar är hjärtligt välkomna.

De natursköna omgivningarna med stora grönytor och närhet till skogen är perfekta för lek och härliga promenader. Invid campingen finns elljusspår för kvällspromenader. Hundrastplats bakom servicehus 6.

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )


Att göra

Varma sommardagar, under juni-augusti, spenderar ni kanske allra bäst vid campingens fina friluftsbad med en uppvärmd 50-metersbassäng, 3 barnbassänger och en vattenrutschbana. Mellan doppen står dessutom flera lekplatser, hoppkuddar, minigolfbana, boulebana, beachvolleybollplan, bordtennis, kanoting och fiske till ert förfogande.

Söderåsens Nationalpark i anslutning till campingen är ett av Sveriges mest besökta turistmål. Här erbjuds bland annat guidade turer, fina vandrings- och cykelleder, möjlighet att fiska, rida, cykla dressin och paddla kanot. Passa också på att göra ett besök på Skånes Djurpark.

Håll dig uppdaterad om vad som händer på campingen och i vårt närområde.
Följ oss på facebook  Nordic Camping Röstånga
Följ oss på Instagram  #nordiccampingrostanga

För mer information om utflyktsmål kontakta Röstånga Turistinformation.Friluftsbad
Insjöfiske
Bosse Bo Kids Club
Minigolf
Kokobellos Cirkusskola för barn
Herr Spargels Väska
Upplev naturen
Utflyktsmål
Upplev magi på Nordic Camping
clowner
Dyff & Dyffelina

Senaste från Facebook!

Häng med vad som händer på Nordic Camping Röstånga! Här kan du och campingkompisarna läsa om senaste nytt, vilka erbjudanden som finns och event som sker hos oss just nu. Vi uppdaterar våran Facebook sida kontinuerligt och inläggen syns här.

13 timmar sedan

Nordic Camping Röstånga

Passa på att besöka Röstånga marknad i helgen. Lördag kl.12-22 och söndag kl.12-18. Promenadavstånd från campingen (på andra sidan väg 108). ... Läs merMindre

Passa på att besöka Röstånga marknad i helgen. Lördag kl.12-22 och söndag kl.12-18. Promenadavstånd från campingen (på andra sidan väg 108).

13 timmar sedan

Nordic Camping Röstånga

På campingen är det tillåtet att använda kolgrillar på höga ben och att grilla med kol på våra fasta grillplatser vid lekplatsen på område 1 och vid sjön på område 2. Inga gasolgrillar eller engångsgrillar.
Eldningsförbud i hela nationalparken. Där är även de allmänna grillplatserna är avstängda.ELDNINGSFÖRBUD RÅDER!
Vi vill påminna om att det råder eldningsförbud i Svalöv och nordvästra Skåne på grund av extremt stor brandrisk. Det är väldigt torrt i skog och mark just nu. Respektera därför eldningsförbudet som råder. Vi måste hjälpas åt för att minska risken för markbrand.
Läs mer om vad som gäller här: www.svalov.se/arkiv/nyheter-2018/2018-07-16-eldningsforbud-i-svalov-och-nordvastra-skane.html
... Läs merMindre

På campingen är det tillåtet att använda kolgrillar på höga ben och att grilla med kol på våra fasta grillplatser vid lekplatsen på område 1 och vid sjön på område 2. Inga gasolgrillar eller engångsgrillar.
Eldningsförbud i hela nationalparken. Där är även de allmänna grillplatserna är avstängda.

 

Kommentera på Facebook

Vi följer Svalövs kommun och Räddningstjänsten Skåne Nordvästs beslut.

Måste fråga... vad är skillnaden på en hög gasolgrill å en kolgrill som gör att gasol inte får användas? Kolet ligger ju å pyr lååååångt efter grillningen är klar🤔🤔🤔

Det är väl ingen skillnad på gnistor från höga ben ????Det gäller att tänka före !!!!Det är eldningsförbud!!! Respektera detta👍🙏

Hoppas att ni kan ta en tur runt campingen och informera det. Jag har sett flera kolgrillar med små, korta ben användas.

14 timmar sedan

Nordic Camping Röstånga

I tisdags hade vi finbesök på Kids Club.
Tack Moa och Samuel.

Campingkul
Exklusivt för denna veckan är att Moa och Samuel ute med sin teater Sjung med Känsla! Välkomna på en sprudlande föreställning!
Alla våra shower och föreställningar ligger ute på www.campingkul.se om du vill se vad som händer på just din camping 🙂
... Läs merMindre

Ladda fler inlägg