Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Nordic Camping Röstånga – en naturskön oas för hela familjen

Nordic Camping Röstånga vid Söderåsens Nationalpark i Skåne är en komplett semesteranläggning för hela familjen. Här erbjuds trevligt boende med ett uppskattat friluftsbad och många spännande aktiviteter. Och den omgivande dramatiska, oerhört vackra naturen med ett tillhörande lugn gör detta till en plats att verkligen koppla av och njuta på.

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider växel

Mån – Fred: 09:00 – 20:00

Lörd: 11:00 – 19:00

Sönd: 11:00 – 19:00

Boka online och spara 50 kr

Stugor

Stuga Skagen 4 bäddar
Stuga Orust 4 bäddar
Stuga Bohus 4 bäddar
Stuga Oppdal 4 bäddar
Stuga Hemsö 6 bäddar
Feriehuset vid badet 6 bäddar
Campingstuga 4 bäddar
Villavagn 5 bäddar
Villavagn 8 bäddar

Camping

På Nordic Camping Röstånga finns 190 campingtomter för husvagn, husbil och tält med varierande lägen – ni kan bo nära friluftsbadet (öppet juni-augusti), fiskesjön eller skogen. Föredrar ni bekvämt boende i stuga finns det 29 stycken moderna med olika storlek och standard att välja mellan.

Anläggningens nyrenoverade servicehus är utrustade med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskin, torktumlare, ugn, mikrovågsugn, kyl, frys och diskmaskin. På området hittar ni också kiosk/butik och en restaurang med fullständiga rättigheter (öppen juni-augusti). Hundar är hjärtligt välkomna.

De natursköna omgivningarna med stora grönytor och närhet till skogen är perfekta för lek och härliga promenader. Invid campingen finns elljusspår för kvällspromenader. Hundrastplats bakom servicehus 6.

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )


Att göra

Varma sommardagar, under juni-augusti, spenderar ni kanske allra bäst vid campingens fina friluftsbad med en uppvärmd 50-metersbassäng, 3 barnbassänger och en vattenrutschbana. Mellan doppen står dessutom flera lekplatser, hoppkuddar, minigolfbana, boulebana, beachvolleybollplan, bordtennis, kanoting, fiske och en barnklubb med roliga aktiviteter till ert förfogande.

Söderåsens Nationalpark i anslutning till campingen är ett av Sveriges mest besökta turistmål. Här erbjuds bland annat guidade turer, fina vandrings- och cykelleder, möjlighet att fiska, rida, cykla dressin och paddla kanot. Passa också på att göra ett besök på Skånes Djurpark.

Håll dig uppdaterad om vad som händer på campingen och i vårt närområde.
Följ oss på facebook  Nordic Camping Röstånga
Följ oss på Instagram  #nordiccampingrostanga

För mer information om utflyktsmål kontakta Röstånga Turistinformation.Friluftsbad
Insjöfiske
Bosse Bo Kids Club
Minigolf
Prinsessan och den virkande Rut
Kokobellos Cirkusskola för barn
Herr Spargels Väska
Sjung med känsla!
Upplev naturen
Utflyktsmål
Upplev magi på Nordic Camping
clowner
Dyff & Dyffelina

Senaste från Facebook!

Häng med vad som händer på Nordic Camping Röstånga! Här kan du och campingkompisarna läsa om senaste nytt, vilka erbjudanden som finns och event som sker hos oss just nu. Vi uppdaterar våran Facebook sida kontinuerligt och inläggen syns här.

Lucy´s On the Road!
I sommar startar vi upp ett samarbete med Lucy's Diner Löddeköpinge och Ring Knutstorp. Midsommardag den 23 juni mellan kl.19.00-22.00 serveras Lucy´s stora grillbuffé i campingrestaurangen. Till buffén bjuder trubadurerna STOR & liten på underhållning. Pris vuxen 279 kr, barn upp till 12 år 179 kr. Fullständiga rättigheter.

Begränsat antal platser så förboka på rostanga@nordiccamping.se

Välkommen!
... Läs merMindre

Lucy´s On the Road!
I sommar startar vi upp ett samarbete med Lucys Diner Löddeköpinge och Ring Knutstorp. Midsommardag den 23 juni mellan kl.19.00-22.00 serveras Lucy´s stora grillbuffé i campingrestaurangen. Till buffén bjuder trubadurerna STOR & liten på underhållning. Pris vuxen 279 kr, barn upp till 12 år 179 kr. Fullständiga rättigheter.

Begränsat antal platser så förboka på rostanga@nordiccamping.se

Välkommen!
Ladda fler inlägg