Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Nordic Camping Röstånga – en naturskön oas för hela familjen

Nordic Camping Röstånga vid Söderåsens Nationalpark i Skåne är en komplett semesteranläggning för hela familjen. Här erbjuds trevligt boende med ett uppskattat poolområde och många spännande aktiviteter. Och den omgivande dramatiska, oerhört vackra naturen med ett tillhörande lugn gör detta till en plats att verkligen koppla av och njuta på.

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppetider växel

Mån – Tors: 09:00 – 18:00

Fred: 09:00 – 20:00

Lörd: 11:00 – 19:00

Sönd: 11:00 – 19:00

Boka online och spara 50 kr

Stugor

Stuga Skagen 4 bäddar
Stuga Orust 4 bäddar
Stuga Bohus 4 bäddar
Stuga Oppdal 4 bäddar
Stuga Hemsö 6 bäddar
Feriehuset vid badet 6 bäddar
Campingstuga 4 bäddar
Villavagn 5 bäddar
Villavagn 8 bäddar

Camping

På Nordic Camping Röstånga finns 190 campingtomter för husvagn, husbil och tält med varierande lägen – ni kan bo nära poolområdet, fiskesjön eller skogen. Föredrar ni bekvämt boende i stuga finns det närmare 30 stycken moderna med olika storlek och standard att välja mellan.

Anläggningens nyrenoverade servicehus är utrustade med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskin, torktumlare, ugn, mikrovågsugn, kyl, frys och diskmaskin. På området hittar ni också en kiosk och en restaurang med fullständiga rättigheter. Hundar är hjärtligt välkomna. De natursköna omgivningarna med stora grönytor och närhet till skogen är perfekta för lek och härliga promenader. Här finns elljusspår för kvällspromenader och anläggningen är även utrustad med en hunddusch.

 

 

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )


Att göra

Varma sommardagar spenderar ni kanske allra bäst vid campingens fina poolområde med en uppvärmd 50-meters bassäng, 3 barnbassänger och en vattenrutschbana. Mellan doppen står dessutom en lekplats, en minigolfbana, en boulebana och en barnklubb med roliga aktiviteter till ert förfogande.

Söderåsens nationalpark i anslutning till campingen är ett av Sveriges mest besökta turistmål. Här erbjuds bland annat guidade turer, fina vandrings- och cykelleder och  möjlighet att fiska och paddla kanot.

Härifrån har ni nära till många fina orter och besöksmål i Skåne och även vidare ut i Europa.Poolområde
Ädelfiske
Bosse Bo Kids Club
Minigolf
Prinsessan och den virkande Rut
Kokobellos Cirkusskola för barn
Herr Spargels Väska
Sjung med känsla!
Upplev naturen
Utflyktsmål
Upplev magi på Nordic Camping
clowner
Dyff & Dyffelina