Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Nordic Camping Röstånga – en naturskön oas för hela familjen

Nordic Camping Röstånga vid Söderåsens Nationalpark i Skåne är en komplett semesteranläggning för hela familjen. Här erbjuds trevligt boende med ett uppskattat friluftsbad och många spännande aktiviteter. Och den omgivande dramatiska, oerhört vackra naturen med ett tillhörande lugn gör detta till en plats att verkligen koppla av och njuta på.

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Mån – Fre: 09:00–20:00

Lör och Sön: 11:00 – 19:00

Boka online och spara 50 kr


Kom och höstcampa hos oss


Läs mer

Vintercamping på Nordic Camping Röstånga


Läs mer


Stugor

Stuga Skagen 4 bäddar
Stuga Orust 4 bäddar
Stuga Bohus 4 bäddar
Stuga Oppdal 4 bäddar
Stuga Hemsö 6 bäddar
Feriehuset vid badet 6 bäddar
Campingstuga 4 bäddar
Villavagn 5 bäddar
Villavagn 8 bäddar

Camping

På Nordic Camping Röstånga finns 190 campingtomter för husvagn, husbil och tält med varierande lägen – ni kan bo nära friluftsbadet (öppet juni-augusti), fiskesjön eller skogen. Föredrar ni bekvämt boende i stuga finns det 29 stycken moderna med olika storlek och standard att välja mellan.

Anläggningens servicehus är utrustade med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskin, torktumlare, ugn, mikrovågsugn, kyl, frys och diskmaskin. I receptionshuset finns en mindre butik med det nödvändigaste och en säsongsöppen restaurang och glasskiosk. Hundar är hjärtligt välkomna.

De natursköna omgivningarna med stora grönytor och närhet till skogen är perfekta för lek och härliga promenader. Invid campingen finns elljusspår för kvällspromenader. Hundrastplats bakom servicehus 6.

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )


Att göra

Varma sommardagar, under juni-augusti, spenderar ni kanske allra bäst vid campingens fina friluftsbad med en uppvärmd 50-metersbassäng, 3 barnbassänger och en vattenrutschbana. Mellan doppen står dessutom flera lekplatser, hoppkuddar, minigolfbana, boulebana, beachvolleybollplan, bordtennis, kanoting och fiske till ert förfogande.

Söderåsens Nationalpark i anslutning till campingen är ett av Sveriges mest besökta turistmål. Här erbjuds bland annat guidade turer, fina vandrings- och cykelleder, möjlighet att fiska, rida, cykla dressin och paddla kanot. Passa också på att göra ett besök på Skånes Djurpark.

Håll dig uppdaterad om vad som händer på campingen och i vårt närområde.
Följ oss på facebook  Nordic Camping Röstånga
Följ oss på Instagram  #nordiccampingrostanga

För mer information om utflyktsmål kontakta Röstånga Turistinformation.Friluftsbad
Insjöfiske
Bosse Bo Kids Club
Minigolf
Upplev naturen
Utflyktsmål

Senaste från Facebook!

Häng med vad som händer på Nordic Camping Röstånga! Här kan du och campingkompisarna läsa om senaste nytt, vilka erbjudanden som finns och event som sker hos oss just nu. Vi uppdaterar våran Facebook sida kontinuerligt och inläggen syns här.

Välkommen till ett annorlunda rullskidlopp uppför Söderåsens nationalpark en sträcka på 9 km i en utmanande natur. Start kl.11 från Norra Vram till Stenestad.
Åsracet 2018 arrangeras av Björnstorps IF Skidor den 7 oktober. Sista anmälningsdag den 1 oktober. Möjlighet för efteranmälan finns.

Nordic Camping Röstånga håller för första säsongen vinteröppet så möjlighet till övernattning finns.
... Läs merMindre

September-erbjudande!
Passa på att förlänga semesterkänslan och njut av lite extra ledighet genom att stanna en extra natt utan kostnad.

Erbjudandet gäller när du bokar tre nätter i rad från 27/8 med sista incheckningsdatum 30/9.

Bokning måste ske senast 27/9. Rabattkoden är 3for2 och används i vår online-bokning eller när du bokar via telefon 0771-101 200. Du sparar 50 kr i bokningsavgift genom att boka online.

Välkommen till Röstånga 🙂
... Läs merMindre

September-erbjudande!
Passa på att förlänga semesterkänslan och njut av lite extra ledighet genom att stanna en extra natt utan kostnad. 

Erbjudandet gäller när du bokar tre nätter i rad från 27/8 med sista incheckningsdatum 30/9. 

Bokning måste ske senast 27/9. Rabattkoden är 3for2 och används i vår online-bokning eller när du bokar via telefon 0771-101 200. Du sparar 50 kr i bokningsavgift genom att boka online.

Välkommen till Röstånga :)

Fly N' Ride 2018 i Ljungbyhed den 15 september.
Detta är evenemanget för alla motorintresserade. Du får chansen att komma väldigt nära de flygplan, motorcyklar och bilar som ställs ut och visas upp. Har man tur kan man få se riktiga rariteter. Tjusningen med Fly n´ Ride är den familjära atmosfären och det oregisserade programmet, där vad som helst kan hända. Så håll ögon och öron öppna för att inte missa något!

Försäljning av korv, läsk, kaffe, kakor med mera finns på området. Missa inte heller souvenirförsäljningen med bland annat tröjor och kepsar. Lotteri med chans att få följa med ett av planen upp i luften i direkt anslutning till dragningen finns också.

Ljungbyhed Park 10 km norr om Nordic Camping Röstånga. Öppet mellan kl.10-16.
... Läs merMindre

Ladda fler inlägg