Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Nordic Camping Röstånga – en naturskön oas för hela familjen

Nordic Camping Röstånga vid Söderåsens Nationalpark i Skåne är en komplett semesteranläggning för hela familjen. Här erbjuds trevligt boende med ett uppskattat friluftsbad och många spännande aktiviteter. Och den omgivande dramatiska, oerhört vackra naturen med ett tillhörande lugn gör detta till en plats att verkligen koppla av och njuta på.

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Måndag – Torsdag: 09:00-18:00
Fredag: 09:00-20:00
Lördag: 11:00-19:00
Söndag: Stängt

Boka online och spara 95 kr


Vintercamping på Nordic Camping Röstånga


Läs mer


Stugor

Stuga Skagen 4 bäddar
Stuga Orust 4 bäddar
Stuga Bohus 4 bäddar
Stuga Oppdal 4 bäddar
Stuga Hemsö 6 bäddar
Feriehuset vid badet 6 bäddar
Campingstuga 4 bäddar
Villavagn 5 bäddar
Villavagn 8 bäddar

Camping

På Nordic Camping Röstånga finns 190 campingtomter för husvagn, husbil och tält med varierande lägen – ni kan bo nära friluftsbadet (öppet juni-augusti), fiskesjön eller skogen. Föredrar ni bekvämt boende i stuga finns det 29 stycken moderna med olika storlek och standard att välja mellan.

Anläggningens servicehus är utrustade med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskin, torktumlare, ugn, mikrovågsugn, kyl, frys och diskmaskin. I receptionshuset finns en mindre butik med det nödvändigaste och en säsongsöppen restaurang och glasskiosk. Hundar är hjärtligt välkomna.

De natursköna omgivningarna med stora grönytor och närhet till skogen är perfekta för lek och härliga promenader. Invid campingen finns elljusspår för kvällspromenader. Hundrastplats bakom servicehus 6.

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )


Att göra

Varma sommardagar, under juni-augusti, spenderar ni kanske allra bäst vid campingens fina friluftsbad med en uppvärmd 50-metersbassäng, 3 barnbassänger och en vattenrutschbana. Mellan doppen står dessutom flera lekplatser, hoppkuddar, minigolfbana, boulebana, beachvolleybollplan, bordtennis, kanoting och fiske till ert förfogande.

Söderåsens Nationalpark i anslutning till campingen är ett av Sveriges mest besökta turistmål. Här erbjuds bland annat guidade turer, fina vandrings- och cykelleder, möjlighet att fiska, rida, cykla dressin och paddla kanot. Passa också på att göra ett besök på Skånes Djurpark.

Håll dig uppdaterad om vad som händer på campingen och i vårt närområde.
Följ oss på facebook  Nordic Camping Röstånga
Följ oss på Instagram  #nordiccampingrostanga

För mer information om utflyktsmål kontakta Röstånga Turistinformation.Friluftsbad
Insjöfiske
Bosse Bo Kids Club
Minigolf
Upplev naturen
Utflyktsmål

Senaste från Instagram!


Senaste från Facebook!

Häng med vad som händer på Nordic Camping Röstånga! Här kan du och campingkompisarna läsa om senaste nytt, vilka erbjudanden som finns och event som sker hos oss just nu. Vi uppdaterar våran Facebook sida kontinuerligt och inläggen syns här.

5 dagar sedan

Nordic Camping Röstånga

Vårt Feriehus nr 14 går att boka hela året. På 55 kvm finns två sovrum, ett med två enkelsängar och ett med våningssäng. Med bäddsoffa i vardagsrummet blir det totalt sex bäddar. Kök utrustat med spis, ugn, mikrougn, kaffekokare, servis till sex personer samt matbord. Ett badrum med dusch och separat toalett och en extra toalett i anslutning till ett av sovrummen. Egen uteplats. Rökning ej tillåten inomhus. Hund är välkommen men ej katt.

Perfekt boende för dig som vill koppla av ett par dagar och njuta av stillheten och naturen i Söderåsens nationalpark. Eller för dig som reser i ditt arbete och behöver ett tillfälligt kontor eller boende. Nordic Camping Röstånga ligger centralt i Skåne så du tar dig snabbt till och från. Nära till service, inom en kilometer, i Röstånga. Vill du komma hemifrån under julen och slippa allt stök eller komma ifrån stan under nyår till en lite lugnare miljö så är detta boendet för dig.

Välkommen att boka online på nordiccamping.se eller kontakta vår Centralbokning på 0771-101 200. Vänta inte för länge 😉
... Läs merMindre

Vårt Feriehus nr 14 går att boka hela året. På 55 kvm finns två sovrum, ett med två enkelsängar och ett med våningssäng. Med bäddsoffa i vardagsrummet blir det totalt sex bäddar. Kök utrustat med spis, ugn, mikrougn, kaffekokare, servis till sex personer samt matbord. Ett badrum med dusch och separat toalett och en extra toalett i anslutning till ett av sovrummen. Egen uteplats. Rökning ej tillåten inomhus. Hund är välkommen men ej katt.

Perfekt boende för dig som vill koppla av ett par dagar och njuta av stillheten och naturen i Söderåsens nationalpark.  Eller för dig som reser i ditt arbete och behöver ett tillfälligt kontor eller boende. Nordic Camping Röstånga ligger centralt i Skåne så du tar dig snabbt till och från. Nära till service, inom en kilometer, i Röstånga. Vill du komma hemifrån under julen och slippa allt stök eller komma ifrån stan under nyår till en lite lugnare miljö så är detta boendet för dig.

Välkommen att boka online på nordiccamping.se eller kontakta vår Centralbokning på 0771-101 200. Vänta inte för länge ;)

 

Kommentera på Facebook

Michael Barvehed

2 veckor sedan

Nordic Camping Röstånga

Vi rekommenderar ett erbjudande från Nordic Camping Råå Vallar i Helsingborg🎄🎅🏻☃️Julerbjudande från oss på Nordic Camping Råå Vallar i Helsingborg☃️🎅🏻🎄 ... Läs merMindre

Vi rekommenderar ett erbjudande från Nordic Camping Råå Vallar i Helsingborg🎄🎅🏻☃️
Ladda fler inlägg