Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Om Camping Röstånga

Bekvämligheter

Anpassat för rörelsehindradeLekplats
CaféPool
Hundar välkomnaRestaurang med fullständiga rättigheter
KioskSkötrum för spädbarn
Kreditkort accepterasStrand och bad
Ledarledda barnaktiviteterWifi / Trådlöst internet
DiskmaskinSamlingsrum
GatukökTorktumlare/-skåp/-rum
HundduschTvättmaskin
InternetcaféUgn
Latrintömning för fasta tankarÄngsmark
Mikrovågsugn

Fyrstjärniga Nordic Camping Röstånga i Skåne är en omtyckt familjecamping med mycket att erbjuda. Här bor ni omgivna av den vackra naturen i och kring Söderåsens Nationalpark och med tillgång till ett härligt poolområde, många bekvämligheter och roliga aktiviteter för alla åldrar.

Område 1

Vår camping är indelad i 2 områden. Har 87 eltomter som ligger vid poolområdet. Inom poolområdet finns det en 50 meters bassäng och 3 barnpooler + vattenrutschbana, samtliga är uppvärmda. Inom poolområdet finns även en jätte-hoppkudde. Vid husvagnsområde 1 finns det 3 servicebyggnader,vilka vi förbättrar och underhåller varje år. I servicehus nr 2 finns det snabbdiskmaskin för ökad komfort. Det finns även lekplats och hoppkudde för barnen. Runt område 1 finns det bokskog och en liten fiskesjö.

15 av våra 29 stugor i olika storlekar och utförande finns inom detta område.

Område 2

Mellan område 1 och 2 går det promenadstigar i bokskogen där barnen kan finna spännande miljöer med tunnlar, porlande bäckar, stor repgunga m.m. På område 2 har vi 120 eltomter och ett stort antal tomter utan el. Vi har 3 st servicehus på område 2.

Flera av tomterna ligger med vacker utsikt över vår fiskesjö.

Området passar även mycket bra för tält då vi kan erbjuda servicehus med bra komfort både ute och inne. Vårt kök är utrustat med alla bekvämligheter som kyl, frys, snabbdiskmaskin, spis, ugn, TV-Matrum.

Vårt övre område är mycket naturskönt och uppskattas av våra gäster som vill njuta av lugn och ro. Vill du grilla vid sjön finns det stora utegrillar med sittgrupper. Man kan även hyra kanot och passa på att paddla i kanalerna som finns bakom öarna i vår sjö. Vår kanoting är främst för nybörjare och barn. Husvagnsområde 2 har naturligtvis även bra lekplatser samt Kids Club med aktiviteter under högsäsong.

Hundägare brukar uppskatta vår camping pga de stora ytorna vi har samt närheten till skogen för sköna promenader. Kvällstid finns elljusspår. Behöver du veterinär så finns det en klinik i byn. I vår närhet finns det flera bra hund/katt pensionat till en mycket rimlig kostnad.

Välkomna!

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppetider växel

Mån – Tors: 09:00 – 18:00

Fred: 09:00 – 20:00

Lörd: 11:00 – 19:00

Sönd: 11:00 – 19:00

Boka online och spara 50 kr