Om Camping Röstånga

Bekvämligheter

Flera lekplatser och hoppkuddarServicehus anpassat för rörelsehindrade
Minigolfbana / boulebanaUppvärmt friluftsbad (juni-augusti)
Ledarledda barnaktiviteter (juni-augusti)Restaurang med fullständiga rättigheter (juni-september)
Kiosk/butik (april-september)Skötrum för spädbarn
Kreditkort accepteras / kontantfrittFamiljeduschar
Hundar välkomna / hundrastplatsWifi / Trådlöst internet vid servicehus
TV-rumDiskmaskin
KanotuthyrningBeachvolleyboll
FiskemöjligheterTvättmaskin / torktumlare
Tillgång till gymBordtennis
Latrintömning för fasta tankarÄngsmark / bokskog
Mikrovågsugn / ugnPromenadslingor /elljusspår

Fyrstjärniga Nordic Camping Röstånga i Skåne är en omtyckt familjecamping med mycket att erbjuda. Här bor ni omgivna av den vackra naturen i och kring Söderåsens Nationalpark och med tillgång till ett härligt friluftsbad, många bekvämligheter och roliga aktiviteter för alla åldrar.

Område 1

Vår camping är indelad i 2 områden. Här finns 87 eltomter som ligger intill friluftsbadet. Badet håller öppet från första helgen i juni till sista i augusti. Inom friluftsbadet finns det en 50 meters bassäng och 3 barnpooler samt vattenrutschbana, samtliga är uppvärmda. Här finns också gungställning och stor hoppkudde. Vid husvagnsområde 1 finns det 3 servicebyggnader. I servicehus nr 2 finns det snabbdiskmaskin för ökad komfort. Det finns minigolfbana, boulebana, lekplats och hoppkudde för barnen. Tillgång till gym för dig som vill träna under semestern. Runt område 1 finns det bokskog och en liten sjö.

15 av de 29 stugor i olika storlekar och utförande finns inom detta område. I 14 av dessa är hundar välkomna.

Område 2

Mellan område 1 och 2 går det promenadstigar i bokskogen där barnen kan finna spännande miljöer med tunnlar, porlande bäckar m.m. På område 2 har vi 150 eltomter, flera även med vatten, och ett stort antal tältplatser. Här finns 4 stugor som är husdjursfria.

Flera av tomterna ligger med vacker utsikt över vår fiskesjö med varierande arter insjöfisk. Fiskekort finns till försäljning.

Området passar mycket bra för tält då vi kan erbjuda 3 servicehus med bra komfort både ute och inne. Vårt kök är utrustat med alla bekvämligheter som kyl, frys, snabbdiskmaskin, spis, ugn, TV och litet matrum.

Vårt övre område är mycket naturskönt och uppskattas av våra gäster som vill njuta av lugn och ro. Vill du grilla vid sjön finns det stora utegrillar med sittgrupper. Man kan även hyra kanot och passa på att paddla i kanalerna som finns bakom öarna i vår sjö. Vår kanoting är främst för nybörjare och barn. Husvagnsområde 2 har naturligtvis även bra lekplatser, beachvolleybollplan, bordtennisbord samt Kids Club med aktiviteter under högsäsong.

Hundägare brukar uppskatta vår camping pga de stora ytorna vi har samt närheten till skogen för sköna promenader. Knappt två kilometers promenad till Odensjön där även hunden kan ta ett dopp. Kvällstid finns elljusspår. Behöver du veterinär så finns det en klinik i byn. I vår närhet finns det flera bra hund-/kattpensionat till en mycket rimlig kostnad.

Välkomna!

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Mån – Fre  9.00 – 20.00
Lör – Sön 11.00 – 19.00

Boka online och spara 100 kr