Lediga tjänster på Röstånga

Sommarjobba på Nordic Camping Röstånga säsongen 2019

Vill du jobba med Sveriges roligaste jobb? Vårt mål är att ge varje gäst ett leende och vi ska överträffa våra gästers förväntningar. Varje säsong söker vi nya medarbetare som ska ge gästerna den bästa servicen.

Du kan välja mellan följande arbetsområden

Reception & Butik
Receptionen är hjärtat i verksamheten, det är den första och sista kontakten våra gäster har med vår verksamhet. I arbetsuppgifterna ingår bokning, in- och utcheckning samt kassa. Butiken är integrerad i receptionen och erbjuder våra gäster allt från färskt bröd, godis och dricka till basvaror och campingtillbehör. Här hyr också våra gäster cyklar och kanoter, köper fiskekort och betalar entré till friluftsbadet. Arbetsuppgifter som beställning och uppackning av varor, prismärkning, exponering, bake-off av bröd och kakor samt försäljning ingår därför också för receptionspersonal. Reception och butik är under högsäsong öppen mellan kl. 8-22. För att söka hit bör du ha fyllt 20 år och ha goda språkkunskaper. Minimikravet är att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Barnklubb
Vi är en familjecamping och barnen är vår viktigaste gäst. Vår maskot sköldpaddan Bosse Bo har en barnklubb för campingbarn mellan 4-12 år. Som aktivitetsledare hjälper du både Bosse Bo och barnen med lekar och uteaktiviteter. Det finns även tillgång till lokal för spel och pyssel under regniga dagar. Är du föreningsaktiv eller har arbetat med barn i förskola/fritidshem tidigare ses detta som en merit. För att arbeta här ska du ha fyllt 18 år.

Vaktmästeri
Våra vaktmästare tar hand om grönytor, stugor och övriga byggnader samt löser de problem som kan komma att uppstå på en camping. En av de viktigaste uppgifterna är att se till att vårt område sköts, hålls snyggt och rent och är inbjudande för våra gäster. Friluftsbadet ingår också i vår verksamhet. Att klippa gräs, rensa ogräs och ett visst poolansvar  är en del av arbetsuppgifterna. Erfarenhet av fastighets- och trädgårdsskötsel ses som en merit. För att arbeta här ska du ha fyllt 18 år, körkort är ett krav.

Städ
Vår städpersonal har en av de viktigaste rollerna på campingen då de sköter om våra sex servicehus och friluftsbadets omklädningsrum från morgon till kväll samt städar våra 29 stugor. Våra gäster ska känna att de kommer till en ren och städad anläggning. Servicehus och andra allmänna utrymmen ska hålla en hög standard. För att arbeta här ska du ha fyllt 18 år.

Restaurang & glasskiosk
Som restaurangpersonal arbetar du i ett team som tillsammans delar på uppgifter som tillagning, servering, disk och kassa. Restaurangen har öppet helger från påsk. Under juni-augusti är den öppen alla dagar för lunch samt några kvällar/vecka, framförallt fredag och lördag. Erfarenhet av arbete i gatukök/restaurang, livsmedels- och alkoholhantering samt servering är en merit. För att arbeta här ska du ha fyllt 20 år.

Badvakt
Under juni-augusti håller vårt Friluftsbad öppet alla veckans dagar fram till kl. 18. Badet är öppet både för allmänhet och campinggäster. Under en varm sommardag kan mellan 500-1000 besökare besöka oss. Detta ställer höga krav på våra badvakter. I arbetet ingår att se till att våra säkerhets- och trivselregler för poolområdet följs, att vara uppmärksam och kunna förhindra eventuella tillbud men även att hålla rent och snyggt på området och i bassängerna samt sköta den löpande filterrengöringen. För att arbeta här bör du ha fyllt 20 år, dokumenterad livräddningsutbildning och HLR är ett krav.

Simskola
Till vår kommunala simskola söker vi fem simlärare som tillsammans lägger upp undervisningen för grupperna, med barn mellan 8-13 år. Simskolan pågår under vecka 25-30 vardagar förmiddagstid. Tjänsterna kan eventuellt kombineras med badvaktstjänst. För att arbeta här ska du ha fyllt 18 år, dokumenterad simlärarutbildning, livräddningskunskaper och HLR är ett krav.

För samtliga tjänster gäller:

  • Du ska vara glad och positiv och alltid sätta gästerna i fokus. Du ska även vara noggrann, energisk och våga ta egna initiativ.
  • Hos oss gäller det är överträffa gästerna förväntan.
  • Vi arbetar i team där det goda värdskapet och servicen till våra gäster är lika viktigt oavsett roll.
  • Vi är alla ambassadörer för Nordic Camping och Nordic Campings ansikte utåt oavsett roll.
  • Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Språkkraven är svenska och engelska och ytterligare språk är en merit.
  • Du kommer att arbeta både kvällar och helger och tjänsten är en säsongsanställning.

Hur du ansöker:

Vi tar bara emot ansökningar via mail: jobb.rostanga@nordiccamping.se

Skicka ett kort personligt brev om vem du är och vad du gör, samt vilken roll du är intresserad av.
Sista ansökningsdag den 28 februari.

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Mån – Fre  9.00 – 20.00
Lör – Sön 11.00 – 19.00

Boka online och spara 100 kr