Se priser och boka

Från
Till

Nordic Camping Skönstavik – en familjecamping att trivas på

Nordic Camping Skönstavik i Karlskrona är en modern familjecamping med hög standard. Här bor ni lugnt och skönt i grönskande miljö alldeles intill havet och har samtidigt nära till mysiga Karlskrona centrum. På denna pärla till camping finns alla ingredienser för en riktigt fin semester.

Stugor Camping Att göra

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Måndag – Torsdag: 09:00-18:00
Fredagar: 09:00-20:00
Lördagar: 11:00-19:00
Söndagar Stängt

Boka online och spara 95 kr


Vedeldad Havsbastu, isvak och naturnära hotellrum


Läs mer

Boka 3 nätter på lugna Skönstavik där vi bjuder på 2 resor in till Karlskrona


Läs mer


Stugor

Naturnära hotellrum
Campingstuga 2 bäddar Stugby 1
Campingstuga 4 bäddar Stugby 1
Campingstuga 4 bäddar
Självhushållsstuga 4 bäddar
Storstugan 10 bäddar
Villavagn 5 bäddar

Camping

På Camping Skönstavik finns 250 trivsamma campingtomter för husvagn, husbil och tält. Majoriteten av dem är omgivna av lummig grönska och några har utsikt mot havet. Det finns också möjlighet till att hyra allt från enklare campingstugor till moderna självhushållsstugor och trevliga villavagnar. Och det fina är att oavsett boendeform har ni alltid sol och sköna bad bara ett stenkast bort.

Anläggningen är utrustad med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskiner, torktumlare, ugn, mikrovågsugn och diskmöjligheter. Här finns också en servicebutik, ett café och en restaurang med god mat och dryck. Ta gärna med er hunden på semestern – här kan ni tillsammans njuta av långa promenader längs havet och stanna för bad och lek vid hundbadplatsen. Eventuell sand i pälsen duschar ni smidigt bort med campingens hunddusch.

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )

Skönstavik areamap

Att göra

På och kring campingen finns mycket roligt att hitta på för hela familjen. Här erbjuds till exempel en 18-håls minigolfbana, ledarledda barnaktiviteter, en motionsslinga och möjlighet att hyra cyklar, motorbåtar och kanoter. Med jämna mellanrum ordnas även tipsrundor och tävlingar samt trevliga visaftnar och karaokekvällar på områdets restaurang.

Vill ni njuta av sol och bad finns det flera badvikar med både sandstrand och härliga klippor i området kring anläggningen. Här är dessutom en utmärkt plats att pröva fiskelyckan på!

Med en promenad eller cykeltur når ni smidigt Karlskrona centrum med fin shopping, många trevliga caféer och restauranger och populära Marinmuseum. Missa inte heller chansen att ta er ut bland öarna i Blekinges fantastiska skärgård.Hyr båt
Bad
Skönstavik restaurang & pizzeria
För barnen
Minigolf
Barnens gård
Boda Borg
Marinmuseum