Nordic Camping Skönstavik – en familjecamping att trivas på

Nordic Camping Skönstavik i Karlskrona är en modern familjecamping med hög standard. Här bor ni lugnt och skönt i grönskande miljö alldeles intill havet och har samtidigt nära till mysiga Karlskrona centrum. På denna pärla till camping finns alla ingredienser för en riktigt fin semester.

Stugor Camping Att göra

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Mån – Fre  9.00 – 20.00
Lör – Sön 11.00 – 19.00

Boka online och spara 100 kr


Nytt för i år!

Prova kajak hos oss

Läs mer

Avnjut en höstig 3 rätters meny i höstmörkret på Terrasen Skönstavik

Välkommen den 26 oktober!

Läs mer


Stugor

Naturnära hotellrum
Campingstuga 4 bäddar Stugby 1
Campingstuga 4 bäddar
Självhushållsstuga 4 bäddar
Storstugan 10 bäddar

Camping

På Camping Skönstavik finns 250 trivsamma campingtomter för husvagn, husbil och tält. Majoriteten av dem är omgivna av lummig grönska och några har utsikt mot havet. Det finns också möjlighet till att hyra allt från enklare campingstugor till moderna självhushållsstugor och trevliga villavagnar. Och det fina är att oavsett boendeform har ni alltid sol och sköna bad bara ett stenkast bort.

Anläggningen är utrustad med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskiner, torktumlare, ugn, mikrovågsugn och diskmöjligheter. Här finns också en servicebutik, ett café och en restaurang med god mat och dryck. Ta gärna med er hunden på semestern – här kan ni tillsammans njuta av långa promenader längs havet och stanna för bad och lek vid hundbadplatsen. Eventuell sand i pälsen duschar ni smidigt bort med campingens hunddusch.

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )


Att göra

På och kring campingen finns mycket roligt att hitta på för hela familjen. Här erbjuds till exempel en 9-håls minigolfbana, vedeldad bastu, en motionsslinga och möjlighet att hyra cyklar, kanoter, kajaker, SUP och roddbåt.

Vill ni njuta av sol och bad finns det flera badvikar med både sandstrand och härliga klippor i området kring anläggningen. Här är dessutom en utmärkt plats att pröva fiskelyckan på!

Med en promenad eller cykeltur når ni smidigt Karlskrona centrum med fin shopping, många trevliga caféer och restauranger och populära Marinmuseum. Missa inte heller chansen att ta er ut bland öarna i Blekinges fantastiska skärgård.NYHET - Kayaker
Hyr båt
Bad
Restaurang Terassen Skönstavik
För barnen
Minigolf
Barnens gård
Marinmuseum