Nordic Camping Stensö – nära både Kalmar city och naturen

Nordic Camping Stensö är belägen i natursköna och vindskyddade omgivningar på en halvö i Kalmarsund. Runt omkring finns många fina badplatser och mycket att upptäcka. Hit kommer såväl kalmarbor som turister för rekreation. Och med trevliga Kalmar centrum bara en promenad bort finns här alltid något att göra.

Stugor Camping Att göra

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Måndag – Fredag: 09:00-20:00
Lördagar och Söndag: 09:00-20:00

Boka online och spara 95 krStensö rustat med nya stugor

Läs mer

17 augusti 2019

Dags för folkfesten Ironman

Läs mer


Stugor

Campingstuga 4 bäddar
Deluxestuga

Camping

Nordic Camping Stensö erbjuder 260 fina campingtomter för husvagn, husbil och tält och 15 stugor med utsikt över Västra sjön. Här bor ni med badplats och härlig natur alldeles inpå knuten och har samtidigt nära till centrala Kalmar. En mycket bra kombo!

Anläggningens servicebyggnader är utrustade med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskiner, torktumlare samt matlagningsmöjligheter. På området hittar ni också en servicebutik med nybryggt kaffe och nybakat bröd varje morgon och en välbesökt restaurang.  Hundar får mer än gärna följa med på semestern. Här erbjuds många vackra promenadslingor och en fin hundbadplats.

Vi erbjuder säsongsplatser för husbil och husvagn. Du hittar information om platserna, perioder och priser under Om Camping Stensö/Säsongsplatser.

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )


Att göra

Förutom möjlighet härliga dagar med sol och bad erbjuder Camping Stensö härliga vandringsleder, uthyrning av cyklar och kanoter, en minigolfbana och en lekplats med hoppkudde. Under högsäsong arrangeras dessutom många ledarledda aktiviteter för barnen.

Kalmar erbjuder ofta event för hela familjen och har flera gånger röstats fram till “Årets sommarstad”. Från campingplatsen är det 3 kilometer till stadskärnan Kvarnholmen med både badplats, butiker, mysiga caféer och restauranger och populära Larmtorget.

Vill ni göra utflykter utgör Kalmar en perfekt utgångspunkt för att besöka Smålands glasbruk, slöjdriket och underbara Öland med sina många sevärdheter.Ironman Kalmar
Vandringsleder
Butik
Bosse Bo Kids Club
Badplatser
Cyklar
Minigolf
Att göra i Kalmar
Restaurang

Senaste från Facebook!

Häng med vad som händer på Nordic Camping Stensö! Här kan du och campingkompisarna läsa om senaste nytt, vilka erbjudanden som finns och event som sker hos oss just nu. Vi uppdaterar våran Facebook sida kontinuerligt och inläggen syns här.

5 dagar sedan

Nordic Camping Stensö

TÄVLING PÅGÅR! Delta nu för chansen att vinna en weekend vistelse (fre-sön) på valfri anläggning hos oss på Nordic Camping. Vi har 26 campingdestinationer, från Östersund i norr till Helsingborg i söder.
Totalt kommer fyra vinnare att utses, som vinner en varsin weekend vistelse hos oss under 2019. Delta nu under tävlingsposten på Nordic Camping & Resorts Facebook-sida, och alltså inte under denna post. Stort lycka till!TÄVLINGSDAGS! Delta nu för chansen att vinna en weekend vistelse (fre-sön) på valfri anläggning hos oss på Nordic Camping. Vi har 26 campingdestinationer, från Östersund i norr till Helsingborg i söder.
Totalt kommer fyra vinnare att utses, som vinner en varsin weekend vistelse hos oss under 2019.

Tävlingsregler:
1.Gilla vår sida företagssida Nordic Camping & Resort (dvs. denna sida).
2. Gilla denna post.
3. Kommentera på denna post vilken av våra 26 campingdestinationer du helst skulle vilja besöka och kommentera en person du skulle vilja campa med.

Tävlingen avslutas tisdagen den 20 augusti 2019 klockan 12.00 och vinnarna utses av en jury på Nordic Camping. Vinnaren kommer att kontaktas via Facebook.
Observera att denna tävling inte på något sätt är sponsrad, stödd, administrerad av eller knuten till Facebook.

Lycka till!
... Läs merMindre

TÄVLING PÅGÅR! Delta nu för chansen att vinna en weekend vistelse (fre-sön) på valfri anläggning hos oss på Nordic Camping. Vi har 26 campingdestinationer, från Östersund i norr till Helsingborg i söder. 
Totalt kommer fyra vinnare att utses, som vinner en varsin weekend vistelse hos oss under 2019.  Delta nu under tävlingsposten på Nordic Camping & Resorts Facebook-sida, och alltså inte under denna post. Stort lycka till!

 

Kommentera på Facebook

Lilla Polar skulle gilla det 😍😍😎😎😎

Sitter just nu på Stensö och njuter i solen 🌞. Skulle gärna testa Varberg i vår nya Kabe tillsammans med Håkan

3 veckor sedan

Nordic Camping Stensö

Nu är det dags för ”Kokobellos Cirkusskola” alla barn är välkomna utanför receptionen!🎈 ... Läs merMindre

 

Kommentera på Facebook

Ingemar Karlsson

Ladda fler inlägg