Nordic Camping Stensö – nära både Kalmar city och naturen

Nordic Camping Stensö är belägen i natursköna och vindskyddade omgivningar på en halvö i Kalmarsund. Runt omkring finns många fina badplatser och mycket att upptäcka. Hit kommer såväl kalmarbor som turister för rekreation. Och med trevliga Kalmar centrum bara en promenad bort finns här alltid något att göra.

Stugor Camping Att göra

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Mån – Fre  9.00 – 20.00
Lör – Sön 11.00 – 19.00

Boka online och spara 100 krStugor

Campingstuga 4 bäddar
Deluxestuga

Camping

Nordic Camping Stensö erbjuder 260 fina campingtomter för husvagn, husbil och tält och 15 stugor med utsikt över Västra sjön. Här bor ni med badplats och härlig natur alldeles inpå knuten och har samtidigt nära till centrala Kalmar. En mycket bra kombo!

Anläggningens servicebyggnader är utrustade med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskiner, torktumlare samt matlagningsmöjligheter. På området hittar ni också en servicebutik med nybryggt kaffe och nybakat bröd varje morgon och en välbesökt restaurang.  Hundar får mer än gärna följa med på semestern. Här erbjuds många vackra promenadslingor och en fin hundbadplats.

Vi erbjuder säsongsplatser för husbil och husvagn. Du hittar information om platserna, perioder och priser under Om Camping Stensö/Säsongsplatser.

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )


Att göra

Förutom möjlighet härliga dagar med sol och bad erbjuder Camping Stensö härliga vandringsleder, uthyrning av cyklar och kanoter, en minigolfbana och en lekplats med hoppkudde. Under högsäsong arrangeras dessutom många ledarledda aktiviteter för barnen.

Kalmar erbjuder ofta event för hela familjen och har flera gånger röstats fram till “Årets sommarstad”. Från campingplatsen är det 3 kilometer till stadskärnan Kvarnholmen med både badplats, butiker, mysiga caféer och restauranger och populära Larmtorget.

Vill ni göra utflykter utgör Kalmar en perfekt utgångspunkt för att besöka Smålands glasbruk, slöjdriket och underbara Öland med sina många sevärdheter.Ironman Kalmar
Vandringsleder
Butik
Bosse Bo Kids Club
Badplatser
Cyklar
Minigolf
Att göra i Kalmar
Restaurang

Senaste från Facebook!

Häng med vad som händer på Nordic Camping Stensö! Här kan du och campingkompisarna läsa om senaste nytt, vilka erbjudanden som finns och event som sker hos oss just nu. Vi uppdaterar våran Facebook sida kontinuerligt och inläggen syns här.

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Server configuration issue
Click here to Troubleshoot.