Lediga tjänster på Nordic Camping Sundsvall

Vill du jobba med Sveriges roligaste jobb? Vårt mål är att ge varje gäst ett leende och vi ska överträffa våra gästers förväntningar. Denna säsong söker vi engagerade medarbetare som ska ge gästerna den bästa servicen.

Du kan välja mellan följande arbetsområden;

Reception/Butik
Receptionen är hjärtat i verksamheten, det är den första och sista kontakten våra gäster har med oss. För att söka hit ska du ha fyllt 20 år och ha goda språkkunskaper. Minimikravet är att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Ett plus om du dessutom kan tala tyska.

Butiken är en säsongsöppen butik som erbjuder våra gäster allt från färskt bröd, godis och dricka till basvaror och campingtillbehör.

 

Vaktmästeri

Våra vaktmästare tar hand om grönytor, stugor och övriga byggnader samt löser de problem som kan komma att uppstå på en camping. För att arbeta här skall du ha fyllt 18 år, körkort är ett krav.

 

Städ
Vår städpersonal har en av de viktigaste rollerna på campingen då de sköter om våra servicehus från morgon till kväll, samt städar våra stugor. För att arbeta här måste du ha fyllt 18 år före sommaren.

 

För samtliga tjänster gäller:

  • Du ska vara glad och positiv och alltid sätta gästerna i fokus. Du ska även vara noggrann, energisk och våga ta egna initiativ. Hos oss gäller det är överträffa gästerna förväntan.
  • Hos oss arbetar tjejer och killar över 18 år.
  • Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Språkkraven är svenska och engelska och ytterligare språk är en merit.
  • Du kommer att arbeta både kvällar och helger och tjänsten är en säsongsanställning.

Hur du ansöker:

Vi tar bara emot ansökningar via mail: Jobb.sundsvall@nordiccamping.se

Skicka ett kort personligt brev om vem du är och vad du gör. Samt vilken roll du är intresserad av.

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Mån – Fre  9.00 – 20.00
Lör – Sön 11.00 – 19.00

Boka online och spara 100 kr