Nordic Camping Tylösand – med guldläge i Halmstad

På mysiga Nordic Camping Tylösand bor ni med promenadavstånd till Tylösands berömda sandstrand och samtidigt nära Halmstads fina stadskärna. Här kan ni roa er med allt från bad, fiske och vindsurfing till klassisk äventyrsgolf. Eller om andan faller på, en trevlig shoppingrunda.

Stugor Camping Att göra

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Mån – Fre  9.00 – 20.00
Lör – Sön 11.00 – 19.00

Boka online och spara 100 kr


Unna dig några underbara dagar hos oss

Upplev sensommaren på Tylösand

Läs mer


Stugor

Modern självhushållsstuga 6 bäddar
Campingstuga med 2 bäddar

Camping

Camping Tylösand erbjuder 200 campingtomter i varierande storlek, både med och utan el. Det finns också 17 trivsamma stugor, varav 16 st är nybyggda 2018. Här bor ni nära både skog, hav och stad och med tillgång till det mesta för att hela familjen ska trivas.

Anläggningen är utrustad med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskiner, torktumlare samt disk- och matlagningsmöjligheter till matlagning och disk. På området hittar ni även en trevlig servicebutik med färska frallor, fika och annat smått och gott.

Hundar är hjärtligt välkomna på campingplatsen. Här finns bra promenadvägar och gott om öppna ytor som lockar till lek.

Vi erbjuder säsongsplatser för husbil och husvagn. Du hittar information om platserna, perioder och priser under Om Camping Tylösand/Säsongsplatser.

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )


Att göra

På Nordic Camping Tylösand kan ni spendera dagarna med att bada, vindsurfa, dyka eller bara koppla av i en solstol. Här bor ni endast 3 kilometer från Tylösands berömda sandstrand och alla aktiviteter som erbjuds där. I området finns även klippbad och små avskilda vikar för dem som önskar det. På anläggningen kan ni också utmana varandra i en runda minigolf, utnyttja de öppna ytorna för spel och lek eller ta en sväng förbi lekplatsen. Under högsäsong erbjuds dessutom ett schema med ledarledda aktiviteter för barnen.

Vill ni varva strandlivet med lite stadsliv är det inte långt till shopping, restauranger och nöjesliv i Halmstad city. Även Halmstad Äventyrsland och hela 12 golfbanor finns på bekvämt avstånd. Skulle ni bli sugna på en heldagsutflykt är Göteborg med Liseberg och Universeum ett hett tips.Bad
Solgården
Bosse Bo Kids Club
Halmstad Äventyrsland
Prins Bertils stig
Äventyrsgolf