Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Nordic Camping Tylösand – med guldläge i Halmstad

På mysiga Nordic Camping Tylösand bor ni med promenadavstånd till Tylösands berömda sandstrand och samtidigt nära Halmstads fina stadskärna. Här kan ni roa er med allt från bad, fiske och vindsurfing till klassisk äventyrsgolf. Eller om andan faller på, en trevlig shoppingrunda.

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Mån – Fre: 09:00–20:00

Lör och Sön: 11:00 – 19:00

Boka online och spara 50 kr


Stugor

Modern självhushållsstuga 6 bäddar
Campingstuga med 2 bäddar

Camping

Camping Tylösand erbjuder 200 campingtomter i varierande storlek, både med och utan el. Det finns också 17 trivsamma stugor, varav 16 st är nybyggda 2018. Här bor ni nära både skog, hav och stad och med tillgång till det mesta för att hela familjen ska trivas.

Anläggningen är utrustad med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskiner, torktumlare samt disk- och matlagningsmöjligheter till matlagning och disk. På området hittar ni även en trevlig servicebutik med färska frallor, fika och annat smått och gott.

Hundar är hjärtligt välkomna på campingplatsen. Här finns bra promenadvägar och gott om öppna ytor som lockar till lek.

Vi erbjuder säsongsplatser för husbil och husvagn. Du hittar information om platserna, perioder och priser under Om Camping Tylösand/Säsongsplatser.

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )


Att göra

På Nordic Camping Tylösand kan ni spendera dagarna med att bada, vindsurfa, dyka eller bara koppla av i en solstol. Här bor ni endast 3 kilometer från Tylösands berömda sandstrand och alla aktiviteter som erbjuds där. I området finns även klippbad och små avskilda vikar för dem som önskar det. På anläggningen kan ni också utmana varandra i en runda minigolf, utnyttja de öppna ytorna för spel och lek eller ta en sväng förbi lekplatsen. Under högsäsong erbjuds dessutom ett schema med ledarledda aktiviteter för barnen.

Vill ni varva strandlivet med lite stadsliv är det inte långt till shopping, restauranger och nöjesliv i Halmstad city. Även Halmstad Äventyrsland och hela 12 golfbanor finns på bekvämt avstånd. Skulle ni bli sugna på en heldagsutflykt är Göteborg med Liseberg och Universeum ett hett tips.Sommarschema 2018
Bad
Solgården
Bosse Bo Kids Club
Halmstad Äventyrsland
Prins Bertils stig
Äventyrsgolf
Upplev magi på Camping Tylösand

Senaste från Facebook!

Häng med vad som händer på Nordic Camping Tylösand! Här kan du och campingkompisarna läsa om senaste nytt, vilka erbjudanden som finns och event som sker hos oss just nu. Vi uppdaterar våran Facebook sida kontinuerligt och inläggen syns här.

16 timmar sedan

Nordic Camping Tylösand

I morgon kommer Stormen Knud💨💨Hej Halmstad! Det ska blåsa rejält i morgon och SMHI varnar för stormbyar under fredagskvällen. Tänk på att stormsäkra din fastighet - ta in trädgårdsmöbler, blomkrukor och andra lösa ägodelar, bind fast studsmattor och håll er inomhus om möjligt när det blåser som mest. ... Läs merMindre

I morgon kommer Stormen Knud💨💨

För er som reser i era arbeten och behöver boende, så missa inte att vi på Nordic Camping Tylösand har nybyggda stugor på 40 kvm som vi hyr ut året runt. Dessa kan ni hyra både korttid och längre tid. Välkomna till oss! ... Läs merMindre

För er som reser i era arbeten och behöver boende, så missa inte att vi på Nordic Camping Tylösand har nybyggda stugor på 40 kvm som vi hyr ut året runt. Dessa kan ni hyra både korttid och längre tid. Välkomna till oss!

1 vecka sedan

Nordic Camping Tylösand

Boka sommarsäsong 2019 på Nordic Camping Tylösand!
Här bor ni i närheten av Tylösands berömda sandstrand eller Görviks klippor, samtidigt är det nära till Halmstads fina stadskärna. På campingen finns nybyggt servicehus och nya stugor. Standardtomt kostar 13 000:- + förbrukad el, tomt med vatten och avlopp 15 500:- + förbrukad el, säsongen är från 11/4 – 29/9 -19. Bokar du din plats före 30/9 -18 bjuder vi dessutom på 500 kwh el.
Maila din bokning eller frågor till halmstad@nordiccamping.se.
... Läs merMindre

Ladda fler inlägg