Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Nordic Camping Tylösand – med guldläge i Halmstad

På mysiga Nordic Camping Tylösand bor ni med promenadavstånd till Tylösands berömda sandstrand och samtidigt nära Halmstads fina stadskärna. Här kan ni roa er med allt från bad, fiske och vindsurfing till klassisk äventyrsgolf. Eller om andan faller på, en trevlig shoppingrunda.

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Mån –sön: 09:00–20:00

Boka online och spara 50 kr

Stugor

Modern självhushållsstuga 6 bäddar
Campingstuga med 2 bäddar

Camping

Camping Tylösand erbjuder 150 campingtomter i varierande storlek, både med och utan el. Det finns också 13 trivsamma stugor, även de i varierande storlek och utförande. Här bor ni nära både skog, hav och stad och med tillgång till det mesta för att hela familjen ska trivas.

Anläggningen är utrustad med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskiner, torktumlare samt disk- och matlagningsmöjligheter till matlagning och disk. På området hittar ni även ett gatukök och en trevlig servicebutik med färska frallor, fika och annat smått och gott.

Hundar är hjärtligt välkomna på campingplatsen. Här finns bra promenadvägar och gott om öppna ytor som lockar till lek.

Vi erbjuder säsongsplatser för husbil och husvagn. Du hittar information om platserna, perioder och priser under Om Camping Tylösand/Säsongsplatser.

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )


Att göra

På Nordic Camping Tylösand kan ni spendera dagarna med att bada, vindsurfa, dyka eller bara koppla av i en solstol. Här bor ni endast 3 kilometer från Tylösands berömda sandstrand och alla aktiviteter som erbjuds där. I området finns även klippbad och små avskilda vikar för dem som önskar det. På anläggningen kan ni också utmana varandra i en runda äventyrsgolf, utnyttja de öppna ytorna för spel och lek eller ta en sväng förbi lekplatsen. Under högsäsong erbjuds dessutom ett fullspäckat schema med ledarledda aktiviteter för barnen.

Vill ni varva strandlivet med lite stadsliv är det inte långt till shopping, restauranger och nöjesliv i Halmstad city. Även Halmstad Äventyrsland och hela 12 golfbanor finns på bekvämt avstånd. Skulle ni bli sugna på en heldagsutflykt är Göteborg med Liseberg och Universeum ett hett tips.Sommarschema 2018
Bad
Solgården
Bosse Bo Kids Club
Halmstad Äventyrsland
Prins Bertils stig
Äventyrsgolf
Upplev magi på Camping Tylösand

Senaste från Facebook!

Häng med vad som händer på Nordic Camping Tylösand! Här kan du och campingkompisarna läsa om senaste nytt, vilka erbjudanden som finns och event som sker hos oss just nu. Vi uppdaterar våran Facebook sida kontinuerligt och inläggen syns här.

Nu säljer vi ut det sista vi har kvar från butiken. 50% på resterande chips, fika, godis mm. Vi har tagit in allt till receptionen, så välkomna dit😁
Lördag och söndag har vi nybakade frallor för 5:- styck.
... Läs merMindre

 

Kommentera på Facebook

Kommer å fyndar...

Ladda fler inlägg