Lediga tjänster på Tylösand

Sommarjobba på Nordic Camping Tylösand säsongen 2019

Vill du jobba med Sveriges roligaste jobb? Vårt mål är att ge varje gäst ett leende och vi ska överträffa våra gästers förväntningar. Varje säsong söker vi nya medarbetare som ska ge gästerna den bästa servicen.

Du kan välja mellan följande arbetsområden

Reception
Receptionen är hjärtat i verksamheten, det är den första och sista kontakten våra gäster har med vår verksamhet. För att söka hit bör du ha fyllt 20 år och ha goda språkkunskaper. Minimikravet är att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Butik
Butiken är en säsongsöppen butik som erbjuder våra gäster allt från färskt bröd, godis och dricka till basvaror och campingtillbehör.

Barnklubb
Vi är en familjecamping och barnen är vår viktigaste gäst för oss. Som aktivitetsledare hjälper du barnen med allt ifrån krabbfiske, pyssel och sandslott. För att arbeta här bör du ha fyllt 18 år.

Vaktmästeri
Våra vaktmästare tar hand om grönytor, stugor och övriga byggnader samt löser de problem som kan komma att uppstå på en camping. En av de viktigaste uppgifterna är att se till att våra badstränder sköts och är inbjudande för våra gäster. För att arbeta här skall du ha fyllt 18 år före sommaren, körkort är ett krav.

Städ
Vår städpersonal har en av de viktigaste rollerna på campingen då de sköter om våra servicehus från morgon till kväll, samt städar våra stugor. För att arbeta här måste du ha fyllt 18 år före sommaren.

Nattvärdar
Som nattvärd är du företagets ansikte utåt nattetid! Du kommer att få vara den som håller ordning och reda på natten, ta hand om gäster som för mycket oväsen och om de bryter mot ordningsregler så kan det även förekomma att du behöver avhysa gäster. Vi vill även att du hjälper till och hålla rent på anläggningen. Du ansvarar även för anläggningens jourtelefon.

För samtliga tjänster gäller:

  • Du ska vara glad och positiv och alltid sätta gästerna i fokus. Du ska även vara noggrann, energisk och våga ta egna initiativ. Hos oss gäller det är överträffa gästerna förväntan.
  • Hos oss arbetar tjejer och killar över 18 år.
  • Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Språkkraven är svenska och engelska och ytterligare språk är en merit.
  • Du kommer att arbeta både kvällar och helger och tjänsten är en säsongsanställning.

Hur du ansöker:

Vi tar bara emot ansökningar via mail: jobb.tylosand@nordiccamping.se

Skicka ett kort personligt brev om vem du är och vad du gör. Samt vilken roll du är intresserad av.

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Mån – Fre  9.00 – 20.00
Lör – Sön 11.00 – 19.00

Boka online och spara 100 kr