Nordic Camping Västerås – en modern familjecamping vid Mälaren

Trivsamma Nordic Camping Västerås är vackert belägen precis vid Mälaren. Här bor ni på en modern anläggning med många bekvämligheter i omgivningar som inbjuder till rekreation för hela familjen. Inte långt från denna natursköna oas ligger trevliga Västerås centrum och med endast en timmes biltur når ni även vår huvudstad Stockholm.

Stugor Camping Att göra

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Mån – Fre  9.00 – 20.00
Lör – Sön 11.00 – 19.00

Boka online och spara 100 krVästerås: En av Sveriges äldsta och charmigaste städer

Läs mer

Familjevänligt Halloweenfirande på Nordic Camping Västerås

Boka halloweenpaketet idag för att säkra din plats

Läs mer


Stugor

Västerås lodge
Självhushållsstuga 4+2 bäddar
Självhushållsstuga 4 bäddar
Mälarvillan
Campingstuga 2 bäddar
Campingstuga 4 bäddar
Campingstuga 7 bäddar
Lägenhet 2+2 bäddar

Camping

Camping Västerås har öppet året runt och erbjuder 246 rymliga campingtomter för husvagn, husbil och tält, 32 fina stugor i varierande storlek samt två lägenhetsrum med 4 bäddar. Och skulle ni förälska er totalt i detta härliga ställe finns så klart säsongsplatser att tillgå.

Anläggningens moderna och fräscha servicebyggnader är utrustade med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskiner, torktumlare, diskmaskin och matlagningsmöjligheter. Och för er som önskar lite extra guldkant finns en trevlig relaxavdelning med bastu.  På området hittar ni även en välsorterad livsmedelsbutik, ett café och en restaurang med fullständiga rättigheter. Allt för att ni ska kunna njuta av en så bekväm och trevlig semester som möjligt.

Närheten till naturen och många stora grönområden gör campingen till en utmärkt plats att semestra med hund på. Här kan ni njuta av promenader, lek och bus och härliga dopp vid någon av Mälarens hundbadplatser. Anläggningen är också utrustad med en hunddusch.

 

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )


Att göra

De fina omgivningarna kring Nordic Camping Västerås har mycket härligt att erbjuda. Allt från avkopplande promenader och löpturer till fint fiske. Och varma sommardagar spenderas med fördel på den barnvänliga badstranden eller i en kanot på Mälaren. På anläggningen kan ni alltid spela en runda äventyrsgolf, en match boule eller kubb. För barnen finns dessutom en spännande lekplats och en barnklubb med roliga aktiviteter.

Campingplatsen en bra utgångspunkt för besök på Fullerö golfbana, Askövikens naturreservat och Tidö slott. Och skulle ni vilja ta en liten paus från friluftslivet ligger Västerås city med shopping, restauranger, biografer och museer på bekvämt avstånd. Hit tar ni er enkelt med bil eller Elbafärjan som avgår från campingens brygga. Önskar ni ännu mer stadspuls ligger självaste Stockholm endast en timmes bilresa bort.Bad
Bosse Bo Kids Club
Äventyrsgolf
Bastu
Lekpark
Restaurang
Elbafärjan
Kokpunkten
Shopping
360º drönarvy
Vedbobacken

Senaste från Facebook!

Häng med vad som händer på Nordic Camping Västerås! Här kan du och campingkompisarna läsa om senaste nytt, vilka erbjudanden som finns och event som sker hos oss just nu. Vi uppdaterar våran Facebook sida kontinuerligt och inläggen syns här.

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Server configuration issue
Click here to Troubleshoot.