Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Nordic Camping Sivik – nära havet och Lysekil

Nordic Camping Sivik i Bohuslän är semesteranläggningen för er som gillar sol, bad och fiske. Här väntar trevligt och mysiga dagar i underbar västkustmiljö. På området finns det gott om bekvämligheter och aktiviteter för hela familjen. Och inte minst en oslagbar närhet till glittrande blått hav.

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Måndag – Torsdag: 09:00-18:00
Fredagar: 09:00-20:00
Lördagar: 10:00-17:00
Söndag & helgdag: Stängt

Boka online och spara 95 krStugor

Självhushållsstuga Nr 4
Självhushållsstuga Nr 5

Camping

På barnvänliga Camping Sivik bor ni bekvämt med närhet till både en långgrund sandstrand och solvarma klippor. Här finns 310 campingtomter för husvagn, husbil och tält samt totalt 19 fina stugor och välutrustade villavagnar för uthyrning. Ni väljer det som passar er bäst.

På anläggningen hittar ni fräscha servicebyggnader utrustade med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskiner, torktumlare, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Här finns också en välsorterad servicebutik om ni behöver handla. Hundar är hjärtligt välkomna på campingen. I närheten finns möjlighet till sköna promenader i varierande miljöer och en fin hundbadplats.

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )

Sivik areamap

Att göra

Oavsett om ni önskar njuta av lugnet vid havet, bad och lek eller hålligång med dans kommer ni att trivas på Camping Sivik. Här finns aktiviteter för alla smaker. På och kring anläggningen kan ni bland annat spela minigolf, prova på bergsklättring, fiska, ta sköna promenader och så klart sola och bada. Ni kan också hyra kanot eller kajak för en oförglömlig och fin upplevelse på havet. Vattnen är dessutom perfekta för dykäventyr.

Lysekil centrum med shopping och restauranger ligger endast 4 kilometer bort och hit tar ni er enkelt med buss. Värt att besöka är också populära Havet hus – ett akvarium med mängder av djur och fiskar som finns i vattnen utanför Lysekil. Vill ni fortsätta på temat djur kan ni även göra en dagsutflykt till Nordens Ark.
Senaste från Facebook!

Häng med vad som händer på Siviks Camping! Här kan du och campingkompisarna läsa om senaste nytt, vilka erbjudanden som finns och event som sker hos oss just nu. Vi uppdaterar våran Facebook sida kontinuerligt och inläggen syns här.

3 månader sedan

Siviks Camping Lysekil

En påminnelse till alla säsongare på Sivik. Glöm inte att vinter säkra villavagnar och husvagnar vad det gäller vatten och avlopp så att ni undviker frostskador. Ta även bort stöld begärliga saker. Välkomna igen 2019 ... Läs merMindre

En påminnelse till alla säsongare på Sivik. Glöm inte att vinter säkra villavagnar och husvagnar vad det gäller vatten och avlopp så att ni undviker frostskador. Ta även bort stöld begärliga saker. Välkomna igen 2019

 

Kommentera på Facebook

Vilken härlig bild🚤😎

3 månader sedan

Siviks Camping Lysekil

Nordic Camping & Resort samt vi som jobbat på Sivik vill tacka för den gångna säsongen och önskar er välkomna åter den 12/4-2019 tom 15/9-2019

Vi har ju haft en fantastisk sommar med ett grillförbud som följd, vilket ju var lite tråkigt.
Vi får hoppas på en mer normal sommar nästa säsong.

Vi stänger för säsongen nu på söndag 16/9-2018 och
börjar stänga ner allt v. 38,
genom att koppla från el och vatten.

Vi önskar er en bra tid fram tills vi ses igen.
... Läs merMindre

Ladda fler inlägg