Nordic Camping Sivik – nära havet och Lysekil

Nordic Camping Sivik i Bohuslän är semesteranläggningen för er som gillar sol, bad och fiske. Här väntar trevligt och mysiga dagar i underbar västkustmiljö. På området finns det gott om bekvämligheter och aktiviteter för hela familjen. Och inte minst en oslagbar närhet till glittrande blått hav.

Stugor Camping Att göra

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Måndag – Fredag: 09:00-20:00
Lördagar och Söndag: 11:00-19:00

Boka online och spara 95 krStugor

Självhushållsstuga Nr 4
Självhushållsstuga Nr 5

Camping

På barnvänliga Camping Sivik bor ni bekvämt med närhet till både en långgrund sandstrand och solvarma klippor. Här finns 310 campingtomter för husvagn, husbil och tält samt totalt 19 fina stugor och välutrustade villavagnar för uthyrning. Ni väljer det som passar er bäst.

På anläggningen hittar ni fräscha servicebyggnader utrustade med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskiner, torktumlare, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Här finns också en välsorterad servicebutik om ni behöver handla. Hundar är hjärtligt välkomna på campingen. I närheten finns möjlighet till sköna promenader i varierande miljöer och en fin hundbadplats.

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )


Att göra

Oavsett om ni önskar njuta av lugnet vid havet, bad och lek eller hålligång med dans kommer ni att trivas på Camping Sivik. Här finns aktiviteter för alla smaker. På och kring anläggningen kan ni bland annat spela minigolf, prova på bergsklättring, fiska, ta sköna promenader och så klart sola och bada. Ni kan också hyra kanot eller kajak för en oförglömlig och fin upplevelse på havet. Vattnen är dessutom perfekta för dykäventyr.

Lysekil centrum med shopping och restauranger ligger endast 4 kilometer bort och hit tar ni er enkelt med buss. Värt att besöka är också populära Havet hus – ett akvarium med mängder av djur och fiskar som finns i vattnen utanför Lysekil. Vill ni fortsätta på temat djur kan ni även göra en dagsutflykt till Nordens Ark.
Senaste från Facebook!

Häng med vad som händer på Siviks Camping! Här kan du och campingkompisarna läsa om senaste nytt, vilka erbjudanden som finns och event som sker hos oss just nu. Vi uppdaterar våran Facebook sida kontinuerligt och inläggen syns här.

3 dagar sedan

Siviks Camping Lysekil

Idag firar vi Svenskar våra Norska vänner på campingen med Danska wienerbröd för 7kr st (ord. 12kr). ... Läs merMindre

Idag firar vi Svenskar våra Norska vänner på campingen med Danska wienerbröd för 7kr st (ord. 12kr).

 

Kommentera på Facebook

Danke Schön, för tyskarnas skull 🇩🇪🇩🇰🇧🇻🇸🇪 #weareallunited 🇪🇺

vad tar ni för finska pinnarna? 😉

2 veckor sedan

Siviks Camping Lysekil

Du missar väl inte helgens deal med 5 ostfrallor för bara 30kr.
Den frasiga osten är inte alls dum.
#gottsombaraden
... Läs merMindre

Du missar väl inte helgens deal med 5 ostfrallor för bara 30kr.
Den frasiga osten är inte alls dum.
#gottsombaraden

3 veckor sedan

Siviks Camping Lysekil

Vi tjuvstartar helgen redan den 1 maj då du kan njuta av helgens deal som denna gång består i de smarriga och populära ostfrallorna.
#nybakattillfrukost
... Läs merMindre

Vi tjuvstartar helgen redan den 1 maj då du kan njuta av helgens deal som denna gång består i de smarriga och populära ostfrallorna.
#nybakattillfrukost
Ladda fler inlägg