Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Nordic Camping Sivik – nära havet och Lysekil

Nordic Camping Sivik i Bohuslän är semesteranläggningen för er som gillar sol, bad och fiske. Här väntar trevligt och mysiga dagar i underbar västkustmiljö. På området finns det gott om bekvämligheter och aktiviteter för hela familjen. Och inte minst en oslagbar närhet till glittrande blått hav.

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Mån – Sön: 09:00 – 20:00

Boka online och spara 50 kr

Stugor

Självhushållsstuga Nr 4
Självhushållsstuga Nr 5

Camping

På barnvänliga Camping Sivik bor ni bekvämt med närhet till både en långgrund sandstrand och solvarma klippor. Här finns 310 campingtomter för husvagn, husbil och tält samt totalt 19 fina stugor och välutrustade villavagnar för uthyrning. Ni väljer det som passar er bäst.

På anläggningen hittar ni fräscha servicebyggnader utrustade med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskiner, torktumlare, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Här finns också en välsorterad servicebutik om ni behöver handla. Hundar är hjärtligt välkomna på campingen. I närheten finns möjlighet till sköna promenader i varierande miljöer och en fin hundbadplats.

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )

Sivik areamap

Att göra

Oavsett om ni önskar njuta av lugnet vid havet, bad och lek eller hålligång med dans kommer ni att trivas på Camping Sivik. Här finns aktiviteter för alla smaker. På och kring anläggningen kan ni bland annat spela minigolf, prova på bergsklättring, fiska, ta sköna promenader och så klart sola och bada. Ni kan också hyra kanot eller kajak för en oförglömlig och fin upplevelse på havet. Vattnen är dessutom perfekta för dykäventyr.

Lysekil centrum med shopping och restauranger ligger endast 4 kilometer bort och hit tar ni er enkelt med buss. Värt att besöka är också populära Havet hus – ett akvarium med mängder av djur och fiskar som finns i vattnen utanför Lysekil. Vill ni fortsätta på temat djur kan ni även göra en dagsutflykt till Nordens Ark.Upplev magi på Nordic Camping

Senaste från Facebook!

Häng med vad som händer på Siviks Camping! Här kan du och campingkompisarna läsa om senaste nytt, vilka erbjudanden som finns och event som sker hos oss just nu. Vi uppdaterar våran Facebook sida kontinuerligt och inläggen syns här.

3 dagar sedan

Siviks Camping Lysekil

Missa inte Dagens Deal på Nordic Camping Sivik lördag 21/7, 5 frallor för 20:-, gäller för incheckade gäster som är medlem i vår gästklubb, är du inte medlem, så hjälper vi dig i receptionen. Campers Club, gratis gästklubb som ger dig billigare boende och många förmåner. ... Läs merMindre

Missa inte Dagens Deal på Nordic Camping Sivik lördag 21/7, 5 frallor för 20:-, gäller för incheckade gäster som är medlem i vår gästklubb, är du inte medlem, så hjälper vi dig i receptionen. Campers Club, gratis gästklubb som ger dig billigare boende och många förmåner.

4 dagar sedan

Siviks Camping Lysekil

Utökat eldningsförbud

Med anledning av rådande väderlek har Räddnings-/förbundschefen med stöd av

2 kap7§ Förordning om skydd mot olyckor (SFS 2003:789) utfärdat utökat eldningsförbud att gälla fr.o.m. 2018-07-18 klockan 12.00 inom Räddningstjänstförbundets kommuner, enligt ovan.

Förbudets omfattning

Eldningsförbudet innebär att all öppen eld är förbjuden.

Grillar får heller inte användas i någon form eller på någon allmän plats eller annans mark inom Förbundets geografiska område.
Förbudets varaktighet
Beslutet gäller fr.o.m. 2018-07-18 klockan 12.00 och tills vidare.
Juridisk grund
Beslutet om förbud mot eldning utomhus är föreskrivet med stöd av 2 kap 7§ Förordning om skydd mot olyckor (SFS 2003:789).
Den som bryter mot eldningsförbudet kan dömas till böter med stöd av 10 kap 3§ i Lag om skydd mot olyckor (SFS 2003:778)
Detta beslut anslås på de officiella anslagstavlorna i Uddevalla, Lysekil och Munkedals kommuner.
Överklagande av detta beslut kan göras till länsstyrelsen enligt 10 Kap. 5§ Lag om skydd mot olyckor (SFS 2003:778).
I tjänsten dag som ovan.
Bernt Eriksson
Räddnings-/förbundschef
... Läs merMindre

 

Kommentera på Facebook

Anna Hultin Olsson Mattias Hultin

Bara en fråga gällande detta beslut då det på Lysekilskommuns hemsida står att på Campingar är det okej med elgrill och gasolgrill! Frågan är då hur ni ställer er till det? Är det ok att grilla med gasolgrill på er camping eller har ni tagit ett beslut där ni avråder från all grillning? Undrar då vi kommer till er i veckan och funderar på om gasolgrillen ska med eller stanna hemma 😊

Ladda fler inlägg