Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Vansbro Camping – naturskönt i södra Dalarna

Charmiga Vansbro Camping i Dalarna är belägen i de vackra omgivningarna där Vanån och Västerdalälven möts. Området erbjuder fina jaktmarker, fiskevatten, vandringsleder och områden för rekreation. Här bor ni bekvämt och på perfekt läge med gångavstånd till både Vansbro centrum och Vansbrosimmet.

Campingen är nu stängd för 2018. Vi öppnar igen i maj 2019.

Välkomna!

Bokningar för 2019 släpps kl. 08.00 den 4/10. Endast onlinebokningar! Klicka på respektive länk för att komma till bokningen.

From 8/10 går det att boka via mail och telefon.

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Måndag – Torsdag: 09:00-18:00
Fredagar: 09:00-20:00
Lördagar: 11:00-19:00
Söndagar Stängt

Boka online och spara 95 krStugor

Stugor

Camping

Campingen ligger naturskönt vid Västerdalälven med gångavstånd till Vansbro Centrum. Hela campingområdet är gräsbevuxet med stora ytor.

Vansbro Camping erbjuder närmare 70 gräsbevuxna campingtomter för husvagn, husbil och tält. Det finns tomter både med och utan eluttag och flera av dem har fin utsikt över älven. För er som önskar bo i stuga finns 9 fina stugor av den lite enklare sorten. Husdjur är tillåtna i flera av stugorna och en av dem är tillgänglighetsanpassad för rörelsehindrade.

Anläggningens servicebyggnad är utrustad med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskiner, torktumlare, diskmaskin och matlagningsmöjligheter. Ni hittar också en liten kiosk och servicebutik på området.Här går det alldeles utmärkt att bo med hund. Promenadstråken är många och i närheten finns en trevlig hundbadplats.

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )

Vansbro areamap

Att göra

Ni som älskar spänning, motion och träning kommer garanterat att trivas på Vansbro Camping. Likaså ni som vill ta det lugnt och njuta av de fantastiska omgivningarna. Här erbjuds det bästa av dessa två världar; ta en tur på MTB, prova vattenskidor, paddla kanot, cykla dressin, fiska, vandra eller njut av sol och bad. Alternativen är många.

På campingområdet har ni tillgång minigolf, lekplats och stora öppna ytor för lek och bollspel. Skulle vädret inte visa sig från sin bästa sida finns även sällskapsspel och ett tv-rum. Vansbro centrum med caféer, butiker och mysiga kvarter att strosa i ligger på bekvämt promenadavstånd. Ta tillfället i akt och besök Vansbro konditori som är ett av Dalarnas populäraste fik.Minigolf
Vansbrosimningen
Pepe´s Cup