Vintercamping – Nordic Camping

  Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
TillVintercamping

Frågan är inte om utan hur du vill campa i vinter. De flesta av våra anläggningar har öppet året om och det finns alltid saker att hitta på i anslutning till dessa. Vissa erbjuder närhet till shopping och äventyrsbad medan andra levererar vinteraktiviteter som skidåkning och långfärdsskridskor. Så oavsett om du vill njuta av vintern utomhus eller inomhus kan du göra det tillsammans med oss på Nordic Camping.

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Mån – Sön: 09:00 – 20:00

Boka online och spara 50 kr


Populära vintercampingarNordic Camping Lugnet

Nordic Camping Ånnaboda

Ånnaboda vinter

Nordic Camping Mellsta

Nordic Camping Frösön

Frösön vintercamping

Övriga vinteranläggningarNordic Camping Björkäng

Även vintertid ger Nordic Camping Björkäng dig närhet till både bad och shopping. Ta ett uppfriskande dopp i Varbergs kallbadhus eller shoppa lös på Gekås i Ullared. Vill du hellre aktivera dig inomhus kan du ta dig till Bruket för en eftermiddag med bowling, biljard, shuffleboard och boule.

Nordic Camping Bredsand

Enköping erbjuder en fartfylld vinter inomhus, med närhet till Sveriges första actionbad Kokpunkten. Det finns även spännande inomhusäventyr på land, som Prison Island och Yoump Trampolinpark. Nordic Camping Bredsand ger dig lugnet du behöver efter en aktiv dag i Enköping med omnejd.

Nordic Camping Edsvik

Upplev den magiska vintern i Grebbestad och Bohuslän, med en god natts sömn på Nordic Camping Edsvik. Vill ni ta ett dopp är det TanumStrand som gäller med Stora och Lilla blå – vattenäventyr för alla åldrar.

Nordic Camping Ekudden

Närheten till den pittoreska sjöstaden Mariestad gör Nordic Camping Ekudden till en perfekt utgångspunkt för en såväl kulturell som mysig vistelse. I direkt anslutning till campingen hittar du Ekuddenpromenaden – en härlig vandring på 6,7 km, utmärkt för en krispig vinterdag.

Nordic Camping Glyttinge

Hockeytokiga Linköping ställer upp med inte mindre än tre ishallar i Stångebroområdet, vilket ger dig möjlighet att kolla på hockeymatcher i olika divisioner. Höj temperaturen genom att aktivera dig i Hangaren Hot Spot Center som erbjuder klättervägg, skatepark och beachvolleyboll. Varför inte avrunda dagen på ett mysigt café i Gamla Linköping.

Nordic Camping Hagön

Älskar du utförsåkning, vill du ha nära till lekland eller shopping? Hagön ger dig närhet till allt. Vallåsen, som brukar kallas ”Danmarks största skidort” är platsen för en härlig dag i backen och på Leos Lekland är det fartfyllda äventyr och lek på både fisk-, fågel- och mittemellannivå.

Nordic Camping Hökensås

Nordic Camping Hökensås är perfekt för barnfamiljen. Väck kreativiteten och gnugga geniknölarna på Barnens Hus (ca 30 min bilfärd) och Baltazar Science Center (ca 1 h bilfärd). Hökensås är även ett bra tillhåll för utförsåkare, då slalombackarna i Mullsjö, Skövde och Falköping ligger inom en timmes räckhåll.

Nordic Camping Mörudden

Med Nordic Camping Mörudden som utgångspunkt tar du dig snabbt till många fina skidanläggningar. Vill du ta en paus från vintervädret kan du dyka in på Sundstabadet eller varför inte göra en avstickare till Lars Lerins konsthall Sandgrund.Nordic Camping Nickstabadet

Med sin närhet till Stockholm är Nordic Camping Nickstabadet ett utmärkt vinterval för den som söker både tempo och avkoppling. Förutom stort utbud av underhållning och Skandinaviens största köpcentrum Mall of Scandinavia finns möjlighet till långfärdskridskor med Ice Guide och skidåkning i Flottsbrobacken.

Nordic Camping Nora

Njut av vintern och känn historiens vindsslag längs längdspåren vid Digerberget i Pershyttan. Pershyttan som tidigare var en bergsmansby är idag ett kulturreservat och unikt minnesmärke från Bergslagens storhetstid.

Nordic Camping Råå Vallar

När du bor på Nordic Camping Råå Vallar får du, tack vare närheten till Danmark, två länder i ett och med det både större utbud och möjligheter. Stanna en natt på Råå Vallar på väg mot en större vinterdestination eller stanna längre och gör dagsutflykter till Helsingör och Göteborg.

Nordic Camping Röstånga

För den friluftsintresserade vinterbesökaren finns här möjligheter att pimpla, vandra och åka längdskidor. Håller du dig hellre inomhus finns mängder av shopping i Väla, Hyllinge och Center Syd.

Nordic Camping Skönstavik

När du befinner dig i Skönstavik och Karlskrona befinner du dig mitt i ett världsarv. Karlskrona blev nämligen utnämnt som världsarv av UNESCO 1998. Tips på mer specifika besöksmål är bland annat Kreativum vetenskapscentrum och Marinmuseum.

Nordic Camping Stensö

Upptäck Kalmar från Nordic Camping Stensö. Vintertid finns mycket kultur att upptäcka, som utställningarna på Kalmar slott och Regalskeppet Kronan. Känner du för ett svalkande dopp finns vinterbad med bastu vid Långviken och Norrlidsbadet.

Nordic Camping Sundsvall

Vintertid bjuder Ljungandalen i Sundsvall på fina förutsättningar för längdskidåkning, långfärdsskridskor, vinterfiske och skoterkörning. Vill du in i värmen är Himlabadet ett hett tips, med sin Surfstream där du surfar på vågor.

Nordic Camping Västerås

Boende på Nordic Camping Västerås betyder närhet till en riktigt fartfylld upplevelse på Kokpunkten – Sveriges första actionbad. Badet är åtta våningar och ligger i gamla ångkraftverket i Västerås. Vill du vintershoppa rekommenderar vi ett besök på Erikslund Shoppingcenter.